Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) All All 5,279,697.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,242 2014-12-24 2014-12-24 12810250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON FAT SERIAL 718841078.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,192 2014-12-17 2014-12-18 12410250532014 Sherbime telefonike D.R.F.PROFESIONAL 1025053, TELEFON NENTOR 2014, FATURA NR 718963866 DT 30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 24,200 2014-12-17 2014-12-18 12710250532014 Udhetim i brendshem D.R.F.PROFESIONAL 1025053, DIETA INSPEKTIMET 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 3,574 2014-12-17 2014-12-18 12510250532014 Posta dhe sherbimi korrier D.R.F.PROFESIONAL 1025053, UJE NENTOR 2014,FATURA DT 30.11.2014, NR SERIAL 118793016
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-12-17 2014-12-18 12310250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI NENTOR 2014, FATURA NR 219 DT 05.12.2014, NR SERIAL 6628428
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 46,050 2014-12-17 2014-12-18 12610250532014 Udhetim i brendshem D.R.F.PROFESIONAL 1025053, DIETA INSPEKTIMET 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 61,080 2014-12-11 2014-12-12 11910250532014 Udhetim i brendshem SH.S.SHTETEROR 1025053 DIETA DHJETOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 14,374 2014-12-11 2014-12-12 11810250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI NENTOR 2014, FATURA NR 619047657
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 8,694 2014-12-10 2014-12-11 11710250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ,SHERBIME POSTARE NENTOR 2014, FATURA NR 16491602 DT 28.11.2014, NR FATURES 208
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) CITRUS Gjirokaster 8,040 2014-12-10 2014-12-11 810250532014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ,BLERJE BOJE PRINTERI OK1 411, UP NR 6 DT 01.12.2014, FATURA NR 339 SERIA 17499139 DT 03.12.2014,
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 82,200 2014-12-04 2014-12-04 11510250532014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL DETYRIME NDAJ FLLADI VENDIM GJYQI NR 431 DT 03.05.2011, URDHER EKSZEKUTIMI 21507.07.2011 FAT NR 115 DT 24.04.2009
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Gjirokaster 3,600 2014-12-04 2014-12-04 11610250532014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL. BLERJE E FOTO TE THEMELUESIT TE SHTETIT I.QEMALI FAT NR 421 SERIA 11344534
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 43,543 2014-12-01 2014-12-01 11210250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT NENTOR2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 230,240 2014-12-01 2014-12-01 11310250532014 Shtese page per funksionin SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGATNENTOR2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 4,110 2014-11-24 2014-11-26 10810250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON FATURA tetor 2014, nr serial 16491575 dt 31.10.2014, fatnr 18
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 6,454 2014-11-24 2014-11-26 11010250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI TETOR 2014, FATURA NR 617854303
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 27,026 2014-11-24 2014-11-26 10910250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL uje tetor 2014, fature nr 118777063 dt 31.10.2014, nr serial 75383
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Gjirokaster 4,320 2014-11-24 2014-11-26 11110250532014 Kancelari 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL , kancelari, zarfa, up nr 5 dt 20.10.2014, fatura nr 11346991 dt 22.10.2014, fatura nr 549 fh nr 5 dt 22.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-11-24 2014-11-26 10710250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI tetor 2014, fatura nr 213 dt 03.11.2014, nr serial 6628422
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 14,240 2014-11-12 2014-11-13 103250532014 Udhetim i brendshem D.R.F.PROFESIONAL 1025053, dieta