Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) All All 5,279,697.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,602 2014-05-15 2014-05-16 4510250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL POSTA PRILL 2014 FAT TATIMORE NR 70 DT 30.04.2014, NE SERIAL 11516579
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 225,502 2014-05-05 2014-05-06 4210250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT PRILL 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 85,813 2014-05-05 2014-05-06 4310250532014 Shtese page per vjetersi ne pune D.R.F.PROFESIONAL 1025053, PAGAT PRILL 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,212 2014-04-14 2014-04-15 3610250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL POSTA MARS 2014 FAT NR SERIE 11516561 DT 31.03.2014 FAT 52
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 15,458 2014-04-14 2014-04-15 3510250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI MARS FATURA NR 609356059 DT 01.04.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 13,839 2014-04-14 2014-04-15 3810250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON TETOR 2013, JANAR 2014 FAT NR SERIAL 716442874 DT 31.10.2013 NR SERIE 717073698 DT 31.01.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-04-14 2014-04-15 3710250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI MARS 2014 FATURA NR 6628329 NR 172
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 31,200 2014-04-07 2014-04-08 3410250532014 Udhetim i brendshem SH.S.SHTETEROR 1025053, DIETA MARS 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 86,026 2014-04-01 2014-04-02 3310250532014 Shtese page per funksionin SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT MARS 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 200,599 2014-04-01 2014-04-02 3210250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT MARS 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 20,400 2014-03-26 2014-03-27 3110250532014 Kancelari 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL BLERJE KANCELARI, UP NR1 DT 12/03/2014, FAT NR 37 SERIA 11349896 DT 17.03.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 4,567 2014-03-18 2014-03-19 3010250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON FATURA shkurt 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 19,190 2014-03-12 2014-03-13 2310250532014 Unspecified 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI FATURA DT 04/03/2013
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 1,335 2014-03-12 2014-03-13 2610250532014 Unspecified 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL telefon janar 2014, nr serial 717031847
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-03-12 2014-03-13 2410250532014 Unspecified 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI FATURA NR 167 DT 06/03/2014 SERIA 6628324
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 7,230 2014-03-12 2014-03-13 2510250532014 Unspecified 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL SHERBIM POSTAR FATURA NR 11516532 DT 28/02/2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 19,500 2014-03-07 2014-03-10 2210250532014 Unspecified SH.S.SHTETEROR 1025053 dieta shkurt 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 110,282 2014-03-03 2014-03-04 21 10250532014 Unspecified SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT SHKURT 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 172,688 2014-03-03 2014-03-04 2010250532014 Unspecified SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT SHKURT 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-02-18 2014-02-19 1810250532014 Unspecified 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI JANAR 2014 NR SERIAL 6628319