Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) All All 5,279,697.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 9,323 2014-08-05 2014-08-06 7510250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI ELEKRTIKE QERSHOR 2014 FAT TAT 612903780 DT 28.05.2014 27.06.2014 NR KLIENTIT GJ1L010029044830
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,898 2014-08-05 2014-08-06 7310250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL SHERBIME POSTARE FAT TAT NR SERIAL 115112069 DT 30.06.2014 NR FAT 106
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 43,543 2014-08-01 2014-08-01 7110250532014 Shtese page per funksionin SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT KORRIK 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 231,467 2014-08-01 2014-08-01 7010250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT KORRIK 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 21,600 2014-07-16 2014-07-17 6610250532014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL BLERJE MATERIALE , UP NR 3 DT 30.06.2014, FATURA NR 91, SERIA 13732109 DT 04.07.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 33,600 2014-07-16 2014-07-17 6510250532014 Kancelari 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL BLERJE KANCELARI, UP NR 2 DT 30.06.2014, FATURA NR 86 SERIA 13732103
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 66,120 2014-07-11 2014-07-14 6410250532014 Udhetim i brendshem SH.S.SHTETEROR 1025053, DIETA PRILL MAJ QERSHOR 2014, PER TRAJNIMET E BERA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 57,528 2014-07-01 2014-07-02 6310250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT QERSHOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 231,467 2014-07-01 2014-07-02 6210250532014 Shtese page per funksionin SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT QERSHOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 340 2014-06-30 2014-06-30 6010250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI , TARIFE SHERBIMI, FATURA DT 12.06.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 2,002 2014-06-30 2014-06-30 5910250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON FATURA MAJ 2014, NR SERIAL 717868994 DT 31.05.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,514 2014-06-30 2014-06-30 580250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL POSTA MAJ 2014 FATURA NR 1 SERIA 11512058 DT 30.05.2014 FATURA NR 95
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-06-30 2014-06-30 6110250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI MAJ 2014 NR SERIAL 6628340 DT 05.06.2014 FATURA NR 183
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBASE Gjirokaster 947,612 2014-06-23 2014-06-24 5710250532014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL shlyerje v.gjyqesor nr 3012 dt 14.04.2010 per ARTA LELAJ, DETYRIM I PRAPAMBETUR, SHKRESA NR 8123/53 DTY 11.06.25014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 85,813 2014-06-02 2014-06-02 5210250532014 Shtese page per funksionin D.R.F.PROFESIONAL 1025053, PAGAT MAJ 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 231,467 2014-06-02 2014-06-02 5310250532014 Shtese page per vjetersi ne pune
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 37,400 2014-05-26 2014-05-26 5010250532014 Udhetim i brendshem SH.S.SHTETEROR 1025053, DIETA PRILL 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 12,368 2014-05-26 2014-05-26 5110250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI PRILL 2014 KODI KLIENTIT 010029044830
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-05-15 2014-05-16 4410250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI PRILL 2014 FAT TATIMORE NR 177 DT 03.05.2014 NR SERIAL 6628334
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 2,287 2014-05-15 2014-05-16 4610250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON PRILLl 2014 FAT TATIMORE NR SERIE 717682002, NR KLIENTIT 310001916505