Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) All All 5,279,697.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 43,543 2014-11-03 2014-11-04 10110250532014 Shtese page per vjetersi ne pune D.R.F.PROFESIONAL 1025053, PAGAT TETOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 230,240 2014-11-03 2014-11-04 10210250532014 Shtese page per vjetersi ne pune SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT TETOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 1,945 2014-10-21 2014-10-22 9810250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI SHTATOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 26,220 2014-10-21 2014-10-22 10010250532014 Udhetim i brendshem 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL DIETA, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 6,134 2014-10-21 2014-10-22 9910250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON SHTATOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 3,450 2014-10-20 2014-10-21 97610250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL POSTA SHTATOR 2014, FATURA NR 16491553 DT 30.09.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,050 2014-10-20 2014-10-21 9310250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL MATERIALE PER FUNKSIONIMIN E PAISJEVE TE ZYRAVE, FATURA NR V204, SERIA 6628412
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 3,876 2014-10-20 2014-10-21 91610250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL UJI SHTATOR 2014, FATURA NR 64428 KONTRATA NR 46042
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-10-20 2014-10-21 9210250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI SHTATOR 2014, FATURA NR 6628415
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,711 2014-10-08 2014-10-09 9010250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON FATURA GUSHT 2014 SERIA 718464095
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 43,543 2014-10-01 2014-10-02 8910250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT SHTATOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 231,467 2014-10-01 2014-10-02 8810250532014 Shtese page per vjetersi ne pune SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT SHTATOR 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 3,406 2014-09-22 2014-09-23 8710250532014 Elektricitet 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ENERGJI ELEKTRIKE KORRIK, GUSHT 2014,KODI KLIENTIT 010029044830
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 1,927 2014-09-10 2014-09-10 8210250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TELEFON FATURA KORRIK 2014, NR SERIAL 718273793
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 12,312 2014-09-10 2014-09-10 8310250532014 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL , sherbime postare, korrik, gusht 2014, fature nr 11512091, 08748359 dt 29.08.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 8,200 2014-09-10 2014-09-10 8110250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL PAGESE INTERNETI MUAJI KORRIK DHE GUSHT 2014, FAT NR 194, 199, NR SERIAL 6628402, 6628407
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 43,543 2014-09-01 2014-09-02 8010250532014 Shtese page per funksionin D.R.F.PROFESIONAL 1025053, PAGAT GUSHT 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 231,467 2014-09-01 2014-09-02 7910250532014 Paga baze SH.S.SHTETEROR 1025053, PAGAT GUSHT 2014, LISTE PAGESE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,788 2014-08-05 2014-08-06 7210250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL TEL ZYRE QERSHOR 2014 FAT NR SERIAL 718078492 DT 30.06.2014 NR KLIENTIT 3100001916505
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) PANAJOT BARKA Gjirokaster 4,100 2014-08-05 2014-08-06 7410250532014 Sherbime telefonike 1025053 ZYRA RAJONALE E SHERBIMIT SOCIAL ABONIM INTERNETI QERSHOR 2014 NR SERIAL 6628347