Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) All All 17,799,866.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) 2AF COMPANI Durres 33,600 2014-12-15 2014-12-16 12010250462014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 32,152 2014-12-15 2014-12-16 12210250462014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/DIETA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 699,240 2014-12-15 2014-12-16 12110250462014 Te tjera paga me kontrate TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 189,600 2014-12-15 2014-12-15 11910250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 744 2014-12-09 2014-12-10 11510250462014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/POSTA . NR SERIE 16486998..16486549..16486713..
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 3,960 2014-12-09 2014-12-10 11610250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/UJE KONT.1076332
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 9,208 2014-12-09 2014-12-10 11810250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT NR. 718913843
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 22,730 2014-12-09 2014-12-10 11710250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN ELEK.. KONT.A-021123
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 82,500 2014-12-09 2014-12-10 11410250462014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 1,160,539 2014-12-01 2014-12-01 11110250462014 Te tjera paga me kontrate TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) MAJLIND LAMÇE Durres 56,400 2014-11-21 2014-11-24 11010250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) AIR KOMPONENT Durres 74,808 2014-11-21 2014-11-24 10910250462014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 19,118 2014-11-19 2014-11-20 10510250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN NENTOR 201317757.DHJETOR 2013.22780 KONT. A-021123 FAT.617928349
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) BLERINA KAPEDANI Durres 90,000 2014-11-19 2014-11-20 10810250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 3,960 2014-11-19 2014-11-20 10610250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/KON. 1076332. NR.BP011111111492856
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 165,600 2014-11-19 2014-11-20 10710250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 9,507 2014-11-19 2014-11-20 10410250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT NR. 7187663682013.40623 DHJETOR 2013 PER NR. TEL. 21463
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 82,500 2014-11-05 2014-11-05 10110250462014 Udhetim i brendshem 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/ SHPENZIM UDHETIM I BRENDSHEM DT 05.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 1,277,817 2014-11-03 2014-11-03 10010250462014 Paga baze TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ARET Durres 191,880 2014-10-22 2014-10-23 9810250462014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.