Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) All All 17,799,866.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 1,464 2014-07-29 2014-07-30 7110250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/UJE KONT.1076332
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ANTI KOLA Durres 205,900 2014-07-29 2014-07-30 7210250462014 Kancelari TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 148,500 2014-07-29 2014-07-30 7010250462014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/DIETA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 218,400 2014-07-17 2014-07-18 6910250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 19,390 2014-07-15 2014-07-15 6710250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT NR. 718002670
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 14,951 2014-07-15 2014-07-15 6610250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN EL. KONT. NR A021123 FAT. NR. 612834208
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 252 2014-07-15 2014-07-15 6810250462014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/POSTA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 140,400 2014-07-09 2014-07-09 6310250462014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instalimi i kondicionereve TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/RIP.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) 2AF COMPANI Durres 142,200 2014-07-09 2014-07-09 6510250462014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/RIP.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) BUJAR BUNDO Durres 117,120 2014-07-09 2014-07-09 6410250462014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/RIP.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 1,081,808 2014-07-01 2014-07-02 6010250462014 Paga baze TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) MURATI D Durres 222,000 2014-06-24 2014-06-25 5910250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALB - SIGURACION Durres 16,920 2014-06-19 2014-06-20 5710250462014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/SIG. AUTOMJ. PER 2014 NR. FAT. 307.SERIA 1177385
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 8,970 2014-06-19 2014-06-20 5810250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN .EL. NR. KONT. D8466
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 21,569 2014-06-19 2014-06-20 5610250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT NR. 717907806
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 5,616 2014-06-17 2014-06-18 5410250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/UJE KONTR. 1076332
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 146,899 2014-06-17 2014-06-18 5510250462014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/VEND GJYGJ PER ELVANA SHTUFI
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 14,262 2014-06-17 2014-06-18 5210250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN ELEK.. KONT.A-021123
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 840 2014-06-17 2014-06-18 5310250462014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/POSTA . FAT.NR.12591399
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Durres 5,600 2014-06-06 2014-06-06 4910250462014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/TAKSE VJET. PER AUTOV. TR. 4807J