Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) All All 17,799,866.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 20,075 2014-10-22 2014-10-23 9510250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN EL. KONT. NR.A-021123 FAT. NR.616331644
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 256,800 2014-10-22 2014-10-23 9910250462014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 4,152 2014-10-22 2014-10-23 9710250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/UJE KONT.1076332
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 9,577 2014-10-22 2014-10-23 9610250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT.NR.718579599 TELF.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) EUROGJICI - SECURITY Durres 264,954 2014-10-06 2014-10-07 9410250462014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/ROJE.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 66,000 2014-10-06 2014-10-07 9210250462014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/SHP. UDH. I BREND.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ANTI KOLA Durres 68,000 2014-10-06 2014-10-07 9310250462014 Kancelari TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 1,188,484 2014-10-01 2014-10-02 8910250462014 Te tjera paga me kontrate TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 3,696 2014-09-24 2014-09-25 8610250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/UJE KONT.1076332.1656 MUAJ KORRIK.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) 2AF COMPANI Durres 88,440 2014-09-24 2014-09-25 8810250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ARET Durres 250,800 2014-09-24 2014-09-25 8710250462014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/SIST. AMBJ.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 93,600 2014-09-17 2014-09-18 8510250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 8,752 2014-09-17 2014-09-17 8310250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT NR. 718391633
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 6,064 2014-09-17 2014-09-17 8410250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN .EL. NR. KONT.A021123
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 17,958 2014-09-02 2014-09-03 7810250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN EL. KONT. NR.A-021123 FAT. NR.613922314
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,032 2014-09-02 2014-09-03 7910250462014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/POSTA FAT. 12585961..11515240
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 8,235 2014-09-02 2014-09-03 7710250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT.NR.718199030TELF.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 1,050,592 2014-09-02 2014-09-02 7610250462014 Paga baze TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 340 2014-09-02 2014-09-02 8010250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN EL. KONT. NR D8466FAT.613206534
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 1,147,247 2014-08-01 2014-08-01 7310250462014 Te tjera paga me kontrate TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA