Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) All All 17,799,866.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 974,319 2014-06-02 2014-06-02 4710250462014 Paga baze TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 25,000 2014-06-02 2014-06-02 4810250462014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/VEND GJYGJ PER ELVANA SHTUFI
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 238,000 2014-05-28 2014-05-28 4510250462014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) DIMEX Durres 68,094 2014-05-28 2014-05-28 4610250462014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Durres 4,800 2014-05-28 2014-05-28 4410250462014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/TAKSE VJET. PER AUTOV. TR. 4807J
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Durres 4,600 2014-05-21 2014-05-21 4310250462014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/TAKSE VJET. PER AUTOV. TR. 4807J
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 21,692 2014-05-15 2014-05-16 4210250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT.NR.29857
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 12,818 2014-05-12 2014-05-13 4110250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN ELEK.. KONTR. A021123 KODI I KLI DUOA020155021123
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SERVIS- AUTO 2000 Durres 286,800 2014-05-08 2014-05-09 3710250462014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /RIP. AUTOM.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 66,000 2014-05-08 2014-05-09 3810250462014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/DIETA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 862,911 2014-05-02 2014-05-02 3510250462014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 25,000 2014-05-02 2014-05-02 3610250462014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/VEND GJYGJ PER ELVANA SHTUFI
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 4,200 2014-04-24 2014-04-25 3310250462014 Uje TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 27,216 2014-04-24 2014-04-25 3410250462014 Sherbime telefonike TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/NR KLI 3100017060923 PER NR. TEL. 21463
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 12,918 2014-04-14 2014-04-15 32.10250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN ELEK.. KONT.A-021123
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) BUJAR BUNDO Durres 334,680 2014-04-04 2014-04-04 29.10250462014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ELVIRA GOGA Durres 138,000 2014-04-04 2014-04-04 28.10250462014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/BL.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 881,634 2014-04-01 2014-04-02 25.10250462014 Paga baze TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) DR. RAJ. E SHERBIMIT TE TRANSP. RRUGOR Durres 4,400 2014-04-01 2014-04-02 27.10250462014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/TAKSE VJETORE FAT NR 112081256
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 25,000 2014-04-01 2014-04-02 26.10250462014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/VEND GJYGJ PER ELVANA SHTUFI