Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) All All 17,799,866.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 25,267 2014-03-25 2014-03-26 24.10250462014 Elektricitet 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN ELEK.. KONT.A021123
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 586,312 2014-03-21 2014-03-21 23.10260462014 Te tjera paga me kontrate TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SKENDERI G Durres 479,880 2014-03-20 2014-03-21 22.10250462014 Karburant dhe vaj 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) HILMI DAJA Durres 8,000 2014-03-10 2014-03-11 15.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/SHPENZ. TRANSP.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 25,000 2014-03-05 2014-03-05 14.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/VEND GJYGJ PER ELVANA SHTUFI
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 404,913 2014-03-03 2014-03-03 13/10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 41,164 2014-02-20 2014-02-20 20.10250462014 Unspecified 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN ELEK.. 19593 LEK DETYRIME JANAR 2007-DHJETOR 2013.NR. KONTR. A021123 DHE 21571 LEK PER JANAR 2014
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 15,000 2014-02-03 2014-02-03 9.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/VEND GJYGJ PER ELVANA SHTUFI
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 40,537 2014-01-29 2014-02-03 4.10250462014 Unspecified 1025046 TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/EN NENTOR 201317757.DHJETOR 2013.22780 KONT. A-021123 FAT.604642766.605936598
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 782 2014-01-29 2014-02-03 5.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/POSTA NENTOR 2013 458, .324 DHJE 2013NR. SERIE 11516141.11515470
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 444,294 2014-02-03 2014-02-03 8.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 168,912 2014-01-29 2014-02-03 7.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/FAT NR. 716161777,716344968.716558336,716786902. NR I KL. 31000170609229099 SHTATOR 2013. 52591 TETOR 2013.46599 NENTOR 2013.40623 DHJETOR 2013 PER NR. TEL. 21463
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 6,000 2014-01-29 2014-02-03 6.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/KON. 1076332. FAT. NR. BP00890000052473, BP009000000052475 . 3192 PER NENTOR 2013, DHE 2808 PER DHJETOR2013.
  Qendra e fomimit profesiona Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 242,001 2014-01-13 2014-01-13 1.10250462014 Unspecified TDO 0707/ DREJT. RAJ. E FORM. PROF. /KOD 1025046/PAGA