Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Rinas (3535) All All 39,995,660.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 4,000 2014-12-23 2014-12-26 12110100792014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA RINAS.lik shperblime nga kl 6 sipas listes bashkngjitur dhe urdher DPD dt 22.12.2014, urdher tit dt 18.12.2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 184,306 2014-12-23 2014-12-26 12210100792014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA RINAS.lik shperblime nga kl 6 sipas listes bashkngjitur dhe urdher DPD dt 22.12.2014, urdher tit dt 18.12.2014
  Dogana Rinas (3535) DHIMITER VASI (K81310021J) Tirane 9,900 2014-12-23 2014-12-26 12410100792014 Sherbime te tjera DOGANA RINAS.lik ft bl kartolina up dt 22.12.2014, form 5 dt 22.12.2014, seri 19404025 dt 22.12.2014
  Dogana Rinas (3535) SAKULI Tirane 89,995 2014-12-23 2014-12-26 12010100792014 Sherbime te tjera DOGANA RINAS.lik ft sherb te ndryshme Logo up dt 18.12.2014, form emergjent dt 18.12.20141,. seri 19399079 dt 18.12.2014
  Dogana Rinas (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 12,329 2014-12-23 2014-12-24 12310100792014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA RINAS.lik tat shperblime nga kl 6 sipas listes bashkngjitur dhe urdher DPD dt 22.12.2014, urdher tit dt 18.12.2014
  Dogana Rinas (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 15,000 2014-12-17 2014-12-19 11910100792014 Shpenzime te tjera transporti DOGANA RINAS.lik ft rip fotokopje up dt 16.12.2014, form emergjent dt 16.12.2014, seri 18741764 dt 16.12.2014
  Dogana Rinas (3535) VIVO COMMUNICATIONS Tirane 11,780 2014-12-16 2014-12-18 11810100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS.lik ft sherb rrjeti seri 51383303 dt 18.8.2014
  Dogana Rinas (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 2,950 2014-12-11 2014-12-12 11410100792014 Shpenzime te tjera transporti DOGANA RINAS.lik ft takse aut up dt 1.12.2014,form dt 1.12.2014, seri 18579778 dt 1.12.2014 dt 1.12.2014
  Dogana Rinas (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 7,920 2014-12-11 2014-12-12 11510100792014 Shpenzime te tjera transporti DOGANA RINAS.lik ft takse aut up dt 1.12.2014,form dt 1.12.2014, seri 118622414 dt 1.12.2014
  Dogana Rinas (3535) VIVO COMMUNICATIONS Tirane 10,210 2014-12-09 2014-12-11 11010100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS.lik ft sherb rrjeti seri 74756855 dt 19.11.2014
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 263,087 2014-12-09 2014-12-11 11310100792014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA RINAS.lik ft sherb qera amb kv dt 12.3.2013 seri 11978520 dt 12.11.2014
  Dogana Rinas (3535) NAZERI 2000 Tirane 178,922 2014-12-09 2014-12-11 11110100792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA RINAS.lik ft sherb roje obj kv dt 15.8.2014, seri 18465945 dt 30.11.2014
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,944 2014-12-09 2014-12-10 11210100792014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA RINAS.lik ft poste seri 16482972 dt 26.11.2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,359,805 2014-12-02 2014-12-02 10810100792014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA RINAS.lik paga nentor 2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 237,155 2014-12-02 2014-12-02 10710100792014 Paga baze DOGANA RINAS.lik paga nentor 2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) VIVO COMMUNICATIONS Tirane 11,780 2014-11-11 2014-11-12 10710100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS.lik ft intern dt 22.10.2014
  Dogana Rinas (3535) VI-ES Tirane 92,160 2014-11-10 2014-11-10 10410100792014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DOGANA RINAS.lik ft bl goma up dt 20.10.2014, nj fit dt 3.11.2014, seri 15026127 dt 3.11.2014
  Dogana Rinas (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 50,400 2014-11-10 2014-11-10 10310100792014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit DOGANA RINAS.lik ft sig aut up dt 20.10.2014, nj fit dt 27.10.2014, seri 09734166 dt 27.10.2014
  Dogana Rinas (3535) NAZERI 2000 Tirane 178,922 2014-11-04 2014-11-05 10210100792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA RINAS.lik ft sherb roje kv dt 15.8.2014, seri 17307153 dt 31.10.2014
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 263,087 2014-11-04 2014-11-05 10110100792014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA RINAS.lik ft qera ambjenti, seri 11978878 dt 13.10.2014