Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Rinas (3535) All All 39,995,660.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,650 2014-11-04 2014-11-05 10010100792014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA RINAS.lik ft poste shtator 2014
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 189,216 2014-11-03 2014-11-04 9910100792014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA RINAS.lik paga tetor 2014, list pag dt 3.11.2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,414,994 2014-11-03 2014-11-04 9810100792014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi DOGANA RINAS.lik paga tetor 2014, list pag dt 3.11.2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) NAZERI 2000 Tirane 178,922 2014-10-02 2014-10-03 9410100792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA RINAS.lik ft sherb roje kv dt 15.8.2014, seri 17307153 dt 30.9.2014
  Dogana Rinas (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 11,780 2014-10-02 2014-10-03 9510100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS.lik ft sherb intern seri 51383459 dt 13.9.2014
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 263,087 2014-10-02 2014-10-03 9310100792014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA RINAS.lik ft sherb qera amb kv seri 11982889 dt 15.9.2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,460,415 2014-10-01 2014-10-02 9010100792014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA RINAS.lik paga shtator listpag dt 30.9.2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 108,196 2014-10-01 2014-10-02 9110100792014 Shtese page per funksionin DOGANA RINAS.lik paga shtator listpag dt 30.9.2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 5,760 2014-10-02 2014-10-02 9210100792014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA RINAS.lik ft poste shtator 2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,425,869 2014-09-30 2014-10-01 7810100792014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA RINAS.lik shperblime nga gjobat (kl 6) listpag dt 30.9.2014, urdher i DPD dhe miratim i Min Fin
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 359,430 2014-09-30 2014-10-01 7610100792014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA RINAS.lik shperblime nga gjobat (kl 6) listpag dt 30.9.2014, urdher i DPD dhe miratim i Min Fin
  Dogana Rinas (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 629,156 2014-09-30 2014-10-01 7710100792014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA RINAS.lik tat shperblime nga gjobat (kl 6) listpag dt 30.9.2014, urdher i DPD dhe miratim i Min Fin
  Dogana Rinas (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 18,000 2014-09-05 2014-09-08 8710100792014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DOGANA RINAS.lik ft rip pajisje intern urdher dt 30.8.2014, form emergjent dt 30.8.2014, seri 51383368 dt 30.8.2014
  Dogana Rinas (3535) NAZERI 2000 Tirane 89,464 2014-09-05 2014-09-08 8610100792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA RINAS.lik ft sherb roje kv dt 15.8.2014, seri 17141616 dt 31.8.2014
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 869 2014-09-05 2014-09-08 8610100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS.lik ft tel
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 108,199 2014-09-02 2014-09-02 8410100792014 Paga baze DOGANA RINAS.lik paga gusht 2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,596 2014-09-02 2014-09-02 8210100792014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA RINAS.lik ft poste gusht 2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,443,144 2014-09-02 2014-09-02 8310100792014 Paga baze DOGANA RINAS.lik paga gusht 2014, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 263,087 2014-09-02 2014-09-02 8110100792014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA RINAS.lik ft qera ambj seri 11979407 dt 11.8.2014, kv dt 12.3.2007
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 1,138 2014-08-07 2014-08-08 7310100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS.lik ft tel seri 11981346 dt 31.7.2014