Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Rinas (3535) All All 39,995,660.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,451,828 2014-06-02 2014-06-02 5219101007920141 Shpenzime te tjera transporti DOGANA RINAS.lik paga maj 2014, nr pun 44/44,listpag dt 2.6.2014
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,024 2014-05-30 2014-06-02 531910100792014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DOGANA RINAS.lik ft poste dt 26.5.2014
  Dogana Rinas (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 90,000 2014-05-20 2014-05-21 491910100792014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune DOGANA RINAS.lik ft mirmb progr alfa up dt 28.4.2014, nj fit dt 5.5.2014, kontr dt 6.5.2014, seri 13768703 dt 9.5.2014
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 1,036 2014-05-08 2014-05-08 451910100792014 Te tjera transferta tek individet DOGANA RINAS.lik ft sherb rrjeti seri 07038788
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 5,022 2014-05-08 2014-05-08 431910100792014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve DOGANA RINAS.lik ft poste seri 11523442 dt 26.4.2014
  Dogana Rinas (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 37,860 2014-05-08 2014-05-08 441910100792014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DOGANA RINAS.lik ft sherb rrjeti seri 51382728 dt 24.4.2014
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 263,087 2014-05-08 2014-05-08 421910100792014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA RINAS.lik ft shp qeraje kv dt 12.3.2014, seri 11979862 dt 14.4.2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,357,955 2014-05-05 2014-05-05 401910100792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DOGANA RINAS.lik paga prill 2014, nr pun 44/44,listpag dt 2.5.2014
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 60,629 2014-05-05 2014-05-05 391910100792014 Karburant dhe vaj DOGANA RINAS.lik paga prill 2014, nr pun 44/44,listpag dt 2.5.2014
  Dogana Rinas (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,335 2014-04-25 2014-04-28 391910100792014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DOGANA RINAS.lik tat ne burim per leje te zak
  Dogana Rinas (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,258,896 2014-04-03 2014-04-03 301910100792014 Te tjera transferime korrente DOGANA RINAS.Paga mars2014, listepagesa, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 319,512 2014-04-03 2014-04-03 2910100792014 Te tjera transferime korrente DOGANA RINAS.Paga mars2014, listepagesa, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) NAZERI 2000 Tirane 171,670 2014-03-26 2014-03-27 2610100792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DOGANA RINAS.lik ruajtje objekti vshtese kontr 5160 dt 31.12.2013 fat 168 dt 28.02.2014 seri 12327988
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 263,087 2014-03-26 2014-03-27 2310100792014 Shpenzime per honorare DOGANA RINAS.lik Qera ambienti vazhd kontr 12.03.2014 fat 1859 dt 13.03.2014 seri 07038642
  Dogana Rinas (3535) BOOM BOOM ROOM Tirane 50,000 2014-03-26 2014-03-27 28 10100792014 Udhetim i brendshem DOGANA RINAS.lik aktivitet 8-Marsi ,fat 74 dt 03.03.2014 seri 01248574
  Dogana Rinas (3535) TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK Tirane 1,483 2014-03-18 2014-03-19 24 10100792014 Sherbime telefonike DOGANA RINAS TELEFON ,VAZHD KONTR 12.03.2007,FAT 792 DT 28.02.2014 SERI 07039547
  Dogana Rinas (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 37,860 2014-03-18 2014-03-19 27 10100792014 Shpenzime per honorare DOGANA RINAS sherbim rrjeti ,fat 51382261 dt 23.01.2014 seri 51382261
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,716 2014-03-18 2014-03-19 2510100792014 Shpenzime gjyqesore DOGANA RINAS.lik ft poste seri 08743237 dt 26.02.2014
  Dogana Rinas (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 221,411 2014-03-04 2014-03-05 2010100792014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA RINAS.Paga shkurt 2014, listepagesa, nr pun 44/44
  Dogana Rinas (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,248 2014-02-11 2014-02-11 710100792014 Shpenzime per honorare DOGANA RINAS.lik ft poste seri 11520085 dt 26.12.2013