Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) All All 3,281,138.00 93 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) PANDELI NASI Skrapar 59,000 2014-12-30 2014-12-31 14810100322014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010032 FATURE 02/006752 dt 26.12.2014 urdh-prok nr 13 dt 10.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) GEZIM MUSABELLIU / SKRAPAR Skrapar 9,650 2014-12-30 2014-12-31 15210100322014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010032 FATURE 08/012475 dt 26.12.2014 urdh-prok nr 16 dt 22.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) SHKELQIM LEVENDI (L36611201E) Skrapar 45,000 2014-12-30 2014-12-31 14710100322014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010032 FATURE 576/7297110 dt 22.12.2014 urdh-prok nr 12 dt 10.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) MAGRIP BANA Skrapar 37,800 2014-12-30 2014-12-31 15010100322014 Kancelari 1010032 FATURE 503/18704153 dt 29.12.2014 urdh-prok nr 14 dt 19.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) PANDELI NASI Skrapar 25,000 2014-12-30 2014-12-31 15110100322014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1010032 FATURE 07/006761 dt 29.12.2014 urdh-prok nr 15 dt 22.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 8,000 2014-12-30 2014-12-31 14910100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 23/7223929 dt 29.12.2014 urdh-prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 12,200 2014-12-29 2014-12-30 14610100322014 Udhetim i brendshem 1010032 DJETA/ List Pagese nentor/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 2,662 2014-12-11 2014-12-12 14010100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 7187953754 dt 30.11.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-12-10 2014-12-11 13810100322014 Uje 1010032 FATURE 254/18014570 dt 29.11.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 1,020 2014-12-10 2014-12-11 13910100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 460/12589295 dt 27.11.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 10,247 2014-12-10 2014-12-11 13710100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 618649317 dt 30.11.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,659 2014-12-01 2014-12-01 13610100322014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 PAGA/ List Pagese nentor/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 6,000 2014-11-20 2014-11-21 13510100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 20/7223923 dt 08.11.2014 Urdh.Prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 4,910 2014-11-13 2014-11-14 2110100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 718796450 dt 31.10.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-11-13 2014-11-14 12810100322014 Uje 1010032 FATURE 227/13544195 dt 31.10.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 3,366 2014-11-13 2014-11-14 12710100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 414/12589349 dt 31.10.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 5,795 2014-11-13 2014-11-14 12610100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 616983436dt 20.10.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,685 2014-11-03 2014-11-04 12510100322014 Shtese page per funksionin 1010032 PAGA/ List Pagese tetor/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ERGISI Skrapar 59,100 2014-10-28 2014-10-29 12410100322014 Karburant dhe vaj 1010032 FATURE 03/7222803 dt 29.09.2014 Urdh.Prok nr 08 dt 29.05.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 6,182 2014-10-14 2014-10-14 11710100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 616741892dt 12.10.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR