treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) All All 3,281,138.00 93 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) PANDELI NASI Skrapar 59,000 2014-12-30 2014-12-31 14810100322014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010032 FATURE 02/006752 dt 26.12.2014 urdh-prok nr 13 dt 10.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) GEZIM MUSABELLIU / SKRAPAR Skrapar 9,650 2014-12-30 2014-12-31 15210100322014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010032 FATURE 08/012475 dt 26.12.2014 urdh-prok nr 16 dt 22.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) SHKELQIM LEVENDI (L36611201E) Skrapar 45,000 2014-12-30 2014-12-31 14710100322014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010032 FATURE 576/7297110 dt 22.12.2014 urdh-prok nr 12 dt 10.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) MAGRIP BANA Skrapar 37,800 2014-12-30 2014-12-31 15010100322014 Kancelari 1010032 FATURE 503/18704153 dt 29.12.2014 urdh-prok nr 14 dt 19.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) PANDELI NASI Skrapar 25,000 2014-12-30 2014-12-31 15110100322014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1010032 FATURE 07/006761 dt 29.12.2014 urdh-prok nr 15 dt 22.12.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 8,000 2014-12-30 2014-12-31 14910100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 23/7223929 dt 29.12.2014 urdh-prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 12,200 2014-12-29 2014-12-30 14610100322014 Udhetim i brendshem 1010032 DJETA/ List Pagese nentor/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 2,662 2014-12-11 2014-12-12 14010100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 7187953754 dt 30.11.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-12-10 2014-12-11 13810100322014 Uje 1010032 FATURE 254/18014570 dt 29.11.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 1,020 2014-12-10 2014-12-11 13910100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 460/12589295 dt 27.11.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 10,247 2014-12-10 2014-12-11 13710100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 618649317 dt 30.11.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,659 2014-12-01 2014-12-01 13610100322014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 PAGA/ List Pagese nentor/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 6,000 2014-11-20 2014-11-21 13510100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 20/7223923 dt 08.11.2014 Urdh.Prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 4,910 2014-11-13 2014-11-14 2110100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 718796450 dt 31.10.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-11-13 2014-11-14 12810100322014 Uje 1010032 FATURE 227/13544195 dt 31.10.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 3,366 2014-11-13 2014-11-14 12710100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 414/12589349 dt 31.10.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 5,795 2014-11-13 2014-11-14 12610100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 616983436dt 20.10.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,685 2014-11-03 2014-11-04 12510100322014 Shtese page per funksionin 1010032 PAGA/ List Pagese tetor/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ERGISI Skrapar 59,100 2014-10-28 2014-10-29 12410100322014 Karburant dhe vaj 1010032 FATURE 03/7222803 dt 29.09.2014 Urdh.Prok nr 08 dt 29.05.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 6,182 2014-10-14 2014-10-14 11710100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 616741892dt 12.10.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR