Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) All All 3,281,138.00 93 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) CEZ SHPERNDARJE Skrapar 9,911 2014-05-15 2014-05-15 5610100322014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 1010032 FATURE 610071185 dt 25.04.2014 kod BE1C070113058154 Energji
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 6,669 2014-05-15 2014-05-15 5710100322014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1010032 FATURE 717635022 dt 30.04.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 846 2014-05-15 2014-05-15 5810100322014 Te tjera transferime korrente 1010032 FATURE 148/08739384 dt 30.04.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 3,000 2014-05-12 2014-05-14 5310100322014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1010032 FATURE 06/7223908 dt 09.05.2014 Urdh.Prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 18,000 2014-05-12 2014-05-14 5210100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 04/7223906 dt 09.05.2014 Urdh.Prok nr 04 dt 28.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,507 2014-05-02 2014-05-02 5110100322014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 PAGA/ List Pagese Prill/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 18,900 2014-04-16 2014-04-17 4910100322014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 DJETA/ List-Pagese mars-prill-2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 546 2014-04-14 2014-04-15 4210100322014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 1010032 FATURE 103/08749740 dt 31.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 5,617 2014-04-14 2014-04-15 4110100322014 Udhetim i brendshem 1010032 FATURE 717433166 dt 31.03.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) CEZ SHPERNDARJE Skrapar 12,062 2014-04-14 2014-04-15 4010100322014 Ndihme ekonomike 1010032 FATURE 608870194 dt 23.03.2014 kod BE1C070113058154 Energji Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 52,000 2014-04-09 2014-04-09 3910100322014 Libra dhe publikime profesionale 1010032 FATURE 01/7223902-7223903 dt 04.04.2014 Urdh.Prok nr 04 dt 28.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,507 2014-04-01 2014-04-02 3810100322014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 PAGA/ List Pagese Mars/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 6,700 2014-03-26 2014-03-27 3710100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 DJETA/ List-Pagese MARS-2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 6,717 2014-03-12 2014-03-13 3110100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 717230377 dt 28.02.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-03-11 2014-03-12 2910100322014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1010032 FATURE 06/13544022 dt 28.02.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 642 2014-03-11 2014-03-12 2810100322014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1010032 FATURE 58/08749695 dt 28.02.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) CEZ SHPERNDARJE Skrapar 15,438 2014-03-11 2014-03-12 2710100322014 Uje 1010032 FATURE 607822451dt 24.02.2014 kod BE1C070113058154 Energji DEGA e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 43,300 2014-03-11 2014-03-12 3010100322014 Libra dhe publikime profesionale 1010032 DJETA List-Pagese Janar-MARS 2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 473,174 2014-02-27 2014-02-28 2410100322014 Sherbime telefonike 1010032 SHPERBLIM-largim nga puna/List-Pagese/27.02.2014 ,Urdh.min/17695/1 dt 03.12.2013,urdh i brend dt 21.02.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DEGA E TATIME TAKSA SKRAPAR Skrapar 52,575 2014-02-27 2014-02-28 2510100322014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 TATIM ne burim SHPERBLIM-largim nga puna/List-Pagese/27.02.2014 ,Urdh.min/17695/1 dt 03.12.2013,urdh i brend dt 21.02.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR