Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) All All 3,281,138.00 93 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-10-14 2014-10-14 11410100322014 Uje 1010032 FATURE 199/13544166 dt 30.09.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 8,139 2014-10-14 2014-10-14 11610100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 718608017/ dt 30.09.2014 klienti 310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) EURO OFFICE Skrapar 101,400 2014-10-14 2014-10-14 11810100322014 Kancelari 1010032 FATURE 125826192 dt 15.09.2014 Urdh.Prok nr 09 dt 26.08.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 426 2014-10-14 2014-10-14 11510100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 370/125893305 dt 30.09.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 6,000 2014-10-09 2014-10-10 11310100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 16/7223919 dt 08.10.2014 Urdh.Prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) KARAFILE MUSABELLIU Skrapar 9,625 2014-10-03 2014-10-03 11110100322014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010032 FATURE 05/000110 dt 05.09.2014 Urdh.Prok nr 10 dt 26.08.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ARTAN MUCAJ Skrapar 9,940 2014-10-03 2014-10-03 11210100322014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010032 FATURE 11/0000572 dt 12.09.2014 Urdh.Prok nr 11 dt 26.08.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 156,568 2014-10-01 2014-10-01 11010100322014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010032 PAGA/ List Pagese shtator/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 7,240 2014-09-26 2014-09-26 10910100322014 Elektricitet 1010032 FATURE BE1C070113058154/615063196 DT 29.08.2014 Dega e Thesarit Skrapar
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 864 2014-09-16 2014-09-17 10710100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 326/12539662 dt 29.08.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-09-16 2014-09-17 10610100322014 Uje 1010032 FATURE 171/1354438 dt 29.08.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 3,330 2014-09-16 2014-09-17 10810100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 718420926/ dt 31.08.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 35,000 2014-09-01 2014-09-02 10010100322014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1010032 FATURE 15/7223918 dt 29.08.2014 Urdh.Prok nr 02 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 155,507 2014-09-01 2014-09-01 9910100322014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010032 PAGA/ List Pagese gusht/2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 3,000 2014-08-14 2014-08-15 9710100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 14/7223917 dt 12.08.2014 Urdh.Prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) CEZ SHPERNDARJE Skrapar 5,778 2014-08-14 2014-08-15 9310100322014 Elektricitet 1010032 FATURE 613922167 dt 28.07.2014 kod BE1C070113058154 Energji D e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 4,490 2014-08-14 2014-08-15 9410100322014 Sherbime telefonike 1010032 FATURE 718228984 dt 31.07.2014 Nr Klient.310001856091 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) DANIELA TAHO Skrapar 3,000 2014-08-14 2014-08-15 9610100322014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010032 FATURE 13/7223916 dt 12.08.2014 Urdh.Prok nr 03 dt 17.03.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 960 2014-08-14 2014-08-15 9810100322014 Uje 1010032 FATURE 140/13544207 dt 31.07.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR
  Dega e Thesarit Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 1,680 2014-08-14 2014-08-15 9510100322014 Posta dhe sherbimi korrier 1010032 FATURE 280/12589616 dt 31.07.2014 Dega e Thesarit SKRAPAR