Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kukes (1818) All All 5,463,870.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SKENDER ADEMAJ Kukes 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14810100932014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave riparim fotokopje seri 0001489 dt24.12.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SKENDER ADEMAJ Kukes 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14610100932014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim mjete pastrimi seri 0001476dt08.12.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SKENDER ADEMAJ Kukes 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14710100932014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim materiale pastrimi seri 0001486dt15.12..2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SKENDER ADEMAJ Kukes 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14910100932014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave riparim xheneratori ft 0001490dt29.12.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 17,421 2014-12-24 2014-12-26 14310100182014 Elektricitet 1010018 energjie nentor-2014 KU0K17015813765 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 4,438 2014-12-24 2014-12-26 14410100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telefoni ft 718982378 nentor-2014Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 624 2014-12-24 2014-12-26 14510100182014 Posta dhe sherbimi korrier 1010018 sherb postar ft 780nentor-2014Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-12-01 2014-12-01 13710100182014 Paga baze 1010018 paga muaji nentor-2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) "KERXHALIU" Kukes 9,960 2014-11-25 2014-11-27 13610100182014 Blerje dokumentacioni 1010018 shtypshkrime fat nr 55 seria 11317383 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) "KERXHALIU" Kukes 9,990 2014-11-25 2014-11-25 13510100182014 Kancelari 1010018 shtypshkrime fat nr 54 seria 11317382 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 4,980 2014-11-25 2014-11-25 13410100182014 Posta dhe sherbimi korrier 1010018 postare ft704 dt 31.10...2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 5,437 2014-11-25 2014-11-25 13310100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telef ft 718840345 dt 31.10..2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 9,592 2014-11-25 2014-11-25 13510100182014 Elektricitet 1010018 lik energjie nr K137655 Nr617933337 dt 11.11..2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) NAZMI DIDA Kukes 276,000 2014-11-03 2014-11-03 126.10100182014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1010018 matriale fat nr 16 dt .3.11..2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-11-03 2014-11-03 12510100182014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010018 paga bordoroja muaji tetor 2014 D e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,000 2014-10-22 2014-10-23 12410100182014 Sherbim per ngrohje 1010018 karburant fat nr 270dt 17.10.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,032 2014-10-22 2014-10-23 12310100182014 Posta dhe sherbimi korrier 1010018 postare ft632dt33.09..2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 7,637 2014-10-22 2014-10-23 12210100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telef ft 718673698 dt 30.09.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 21,318 2014-10-22 2014-10-23 12110100182014 Elektricitet 1010018 lik energjie nr K137655 Nr 606335300 dt 01.10.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ZYRA RREGJISTRIMIT TE PASURIVE Kukes 11,500 2014-10-08 2014-10-09 11410100182014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1010018 Dega Thesarit aplikim per regjistrim pasurie kerkesa nr 493 dt 07.10.2014 Dega thesarit.