Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kukes (1818) All All 5,463,870.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kukes (1818) DRITAN DOMI Kukes 10,000 2014-10-08 2014-10-09 11510100182014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1010018 matriale e sherbime seria 0001202 sp. fat nr 02 dt 01.10.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ILMI DOCI Kukes 90,000 2014-10-03 2014-10-03 113/110100182014 Blerje dokumentacioni 1010018 shtypshkrime fat nr 43 /1seria 004042 dt 03.10.2014 dt 03.10.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ILMI DOCI Kukes 100,000 2014-10-03 2014-10-03 11310100182014 Kancelari 1010018 kancelari fat nr 43 seria 004042 dt 03.10.2014 dt 03.10.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-10-01 2014-10-01 11210100182014 Shtesa page te tjera 1010018 paga personeli muaji shtator 2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 10,000 2014-09-24 2014-09-24 11110100182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010018 transp uje sp. fat nr 76 dt 23.09.2014seria 7117173 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 5,824 2014-09-22 2014-09-23 10710100182014 Elektricitet 1010018 energji ft605565692 dt 11.09.2014 K nr 137655 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,960 2014-09-18 2014-09-18 11010100182014 Sherbim per ngrohje 1010018 karburant fat nr 217 dt 27.08..2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 552 2014-09-18 2014-09-18 10910100182014 Posta dhe sherbimi korrier 1010018 postare ft 568 dt31.08.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 5,809 2014-09-18 2014-09-18 10810100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telef ft 718488039 dt 31.08.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-09-01 2014-09-01 10110100182014 Paga baze 1010018 paga bordoroja muaji gusht 2014 D e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,704 2014-08-14 2014-08-14 9810100182014 Sherbime telefonike 1010018 postare ft182dt31.07.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,970 2014-08-14 2014-08-14 10010100182014 Sherbim per ngrohje 1010018 karburant fat nr 191 dt 29.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 5,622 2014-08-14 2014-08-14 9810100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telef ft 718298441 dt 31.07.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 24,662 2014-08-14 2014-08-14 9710100182014 Elektricitet 1010018 energji K nr 137655 ft 613925418 dt 28.07.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-08-01 2014-08-01 9110100182014 Paga baze 1010018 paga bordoroja muaji korrik 2014 D e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) AUTO-SERVIS BABQORI Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 8610100182014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010018 filtra xheneratori fat nr 26 dt 18.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 9010100182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010018 detergjent fat nr 27 dt 19.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 8910100182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010018 detergjent fat nr 42 dt 21.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) AUTO-SERVIS BABQORI Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 8410100182014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010018 bateri xheneratori fat nr 24 dt 18.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) AUTO-SERVIS BABQORI Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 8810100182014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010018 fpaisje per xheneratori fat nr 26 dt 18.07.2014 Dega e Thesarit Kukes