Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kukes (1818) All All 5,463,870.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kukes (1818) AUTO-SERVIS BABQORI Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 8710100182014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010018vaj xheneratori fat nr 24 dt 18.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) AUTO-SERVIS BABQORI Kukes 10,000 2014-07-22 2014-07-23 8510100182014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010018 dinamo xheneratori fat nr 27 dt 19.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,332 2014-07-16 2014-07-16 8310100182014 Posta dhe sherbimi korrier shp postare ft401dt30.06.2014 muaji qershor 2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 10,649 2014-07-16 2014-07-16 8210100182014 Sherbime telefonike 1010018lik telef ft718104719 dt30.06.2014 Dega e thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 4,334 2014-07-16 2014-07-16 8110100182014 Elektricitet 1010018 energji k1376552 fat 612839420 dt 03.07.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 25,900 2014-07-10 2014-07-11 7510100182014 Udhetim i brendshem 1010018 dieta muaji qershor 2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) NDRIÇIMI Kukes 249,000 2014-07-08 2014-07-09 7410100182014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore miremb zyre ft 54 dt 08.07.2014 S0002547 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-07-01 2014-07-01 7410100182014 Shtese page per funksionin 1010018 paga bordoroja muaji qershor 2014 D e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 8,119 2014-06-24 2014-06-25 7110100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telefoni ft 717905697 dt31.05.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,958 2014-06-24 2014-06-25 7310100182014 Sherbim per ngrohje lik karburanti ft 161 dt16.06.2014 S14421762 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 2,160 2014-06-24 2014-06-25 7210100182014 Posta dhe sherbimi korrier postare ft 320 dt31.05.2014 S12599372 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 4,838 2014-06-24 2014-06-25 7010100182014 Elektricitet 1010018 energji ft 611631672 dt01.06.2014 K137655 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 9,940 2014-06-11 2014-06-12 6310100182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1010018 matriale e sherbime sp. fat nr 36 dt 11.06.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 9,940 2014-06-11 2014-06-12 6410100182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1010018 matriale e sherbime sp. fat nr 37 dt 11.06.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ILMI DOCI Kukes 180,000 2014-06-06 2014-06-06 6210100182014 Kancelari 1010018 kancelari fat nr 30 seria 00043320004333 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 31,400 2014-06-02 2014-06-02 6110100182014 Udhetim i brendshem 1010018 dieta muaji maj-2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 264,225 2014-06-02 2014-06-02 6010100182014 Paga baze 1010018 paga bordoroja muaji maj-2014 D e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ZYRA RREGJISTRIMIT TE PASURIVE Kukes 25,900 2014-05-28 2014-05-29 5910100182014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1010018 detyrim i MFinancave Ft arketimi 3107dt12.05.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 12,750 2014-05-23 2014-05-26 5410100182014 Elektricitet 1010018 lik energjie nr K137655 FT 610248489 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 9,950 2014-05-23 2014-05-23 5810100182014 Kancelari makine kapse aktesh ft37dt16.05.2014 S7115271 Thesari Kukes