Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kukes (1818) All All 5,463,870.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,068 2014-05-23 2014-05-23 5610100182014 Posta dhe sherbimi korrier 1010018sherbim postar ft253dt30.04.2014 S12586854 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,960 2014-05-23 2014-05-23 5710100182014 Sherbim per ngrohje karburant ft128dt16.05.2014 S14421729 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 6,097 2014-05-23 2014-05-23 5510100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telefoni ft 717708374 dt30.04.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 292,340 2014-05-02 2014-05-02 4710100182014 Paga baze 1010018 paga personeli muaji prill 2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 36,900 2014-05-02 2014-05-02 4810100182014 Udhetim i brendshem 1010018 djeta personeli muaji prill 2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 69,346 2014-04-29 2014-04-30 4310100182014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010018 Dega Thesarit leje e zakonshme 2013 Zyber Jata
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,000 2014-04-29 2014-04-30 4210100182014 Sherbim per ngrohje 1010018 karburant fat nr 97 dt 17.04.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) DEGA E TATIMEVE E TAKSAVE Kukes 21,164 2014-04-29 2014-04-30 4410100182014 Te tjera transferta tek individet 1010018 Dega Thesarit tatim ne burim Zyber Jata
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 144,332 2014-04-29 2014-04-30 4510100182014 Te tjera transferta tek individet 1010018 Dega Thesarit pagese per dy paga vjetersi shkresa nr 2170/5dt20.03.2014 Zyber jata
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 5,487 2014-04-25 2014-04-28 4010100182014 Sherbime telefonike 1010018 lik telef ft 717507515 dt 31.03.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 924 2014-04-25 2014-04-28 4110100182014 Posta dhe sherbimi korrier 1010018 postare ft171dt31.03.2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 12,078 2014-04-25 2014-04-28 3910100182014 Elektricitet 1010018 energji K nr 137655 ft 609401600 mars-2014 Thesari Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 12,300 2014-04-14 2014-04-14 3310100182014 Udhetim i brendshem 1010018 dieta muaji prill 2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 50,000 2014-04-02 2014-04-02 3210100182014 Sherbim per ngrohje 1010018 karburant fat nr 70 dt 28.03.2014 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 283,705 2014-04-01 2014-04-01 3010100182014 Paga baze 1010018 Dega Thesarit paga personeli bordoroja muaji shkurt 2014
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 12,300 2014-04-01 2014-04-01 3110100182014 Udhetim i brendshem 1010018 Dega Thesarit djeta personeli bordoroja muaji shkurt 2014
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 6,140 2014-03-27 2014-03-28 2810100182014 Sherbime telefonike lik telef ft71305328 dt28.02.2014 Dega e thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 20,680 2014-03-27 2014-03-28 2710100182014 Elektricitet 1010018 energji ft60815272shkurt2014 K nr 137655 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 792 2014-03-27 2014-03-28 2910100182014 Posta dhe sherbimi korrier shp postare ft91dt28.02.2014 S12588692 Dega e Thesarit Kukes
  Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 33,700 2014-03-18 2014-03-19 2110100182014 Udhetim i brendshem 1010018 dieta muaji mars 2014 Dega e Thesarit Kukes