Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) All All 2,500,062.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 15,085 2014-12-16 2014-12-16 11910100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per elektricitet netor 2014 lik i fat nr 618651682 dt 30.11.2014 me kod klienti kr0e090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 5,344 2014-12-16 2014-12-16 11810100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji nentor 2014,lik i fta nr 718981294 dhe 718924067 dt 30.11.2014 me nr klienti 310001940886,310001744063
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 804 2014-12-16 2014-12-16 12010100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per posta dhe sherbimi korrier muaji nentor 2014, lik i fat nr 331 dt 30.11.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) UNIOR (K57525007S) Kolonje 25,000 2014-12-05 2014-12-05 11410100142014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per mirembajtjen e aparateve dhe pajisjeve te zyres lik i fat nr 14 dt 05.12.2014,up nr 9 dt 02.12.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ANILA ÇYÇLLARI Kolonje 21,700 2014-12-05 2014-12-05 11310100142014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per materiale pastimi lik i fat nr 10 dt 04.12.2014,fh nr 11 dt 04.12.2014,up nr 12 dt 02.12.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-12-04 2014-12-05 11210100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per uje nentor 2014 lik i fat nr 8 dt 01.12.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) VJOLLCA OSMANI Kolonje 21,000 2014-12-05 2014-12-05 11210100142014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per materiale per ngrohje lik i fat nr 34 dt 04.12.2014,fh nr 12 dt 04.12.2014,up nr 10 dt 02.12.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ERION GJATA Kolonje 25,800 2014-12-04 2014-12-05 11110100142014 Kancelari 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per kancelari lik i fat nr 64 dt 04.12.2014,fh nr 10 dt 04.12.2014,up nr 11 dt 02.12.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 145,300 2014-12-01 2014-12-01 11010100142014 Shtese page per funksionin 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per paga nentor 2014,listepagesa nentor 2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) VJOLLCA OSMANI Kolonje 37,200 2014-11-17 2014-11-18 10710100142014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per materiale per pastrim lik i fat nr 100 dt 14.11.2014,fh nr 5 dt 14.11.2014,up n r6 dt 10.11.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 8,405 2014-11-17 2014-11-18 10910100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji tetor 2014,lik i fta nr 718760484 dhe 718818731 dt 31.10.2014 me nr klienti 310001940886,310001744063
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) EURO OFFICE Kolonje 75,480 2014-11-18 2014-11-18 10610100142014 Kancelari 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per kancelari lik i fta nr 125827739 dt 17.11.2014,fh nr 7 dt 17.11.2014,up nr 8 dt 12.11.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CELI OIL Kolonje 13,800 2014-11-17 2014-11-18 10810100142014 Karburant dhe vaj 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per karburant dhe vaj lik i fat nr 44 dt 17.11.2014,fh nr 6 dt 17.11.2014,up nr 7 dt 10.11.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) YLLI TAFILI Kolonje 15,000 2014-11-14 2014-11-17 10510100142014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per materiale per ngrohje lik i fat nr 66 dt 14.11.2014,fh nr 4 dt 14.11.2014,up nr 5 dt 10.11.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 8,080 2014-11-13 2014-11-14 10410100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per elektricitet tetor 2014 lik i fat nr 617287849 dt 26.10.2014 me kod klienti kr0e090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 810 2014-11-11 2014-11-12 10310100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per posta dhe sherbimi korrier muaji tetor 2014, lik i fat nr 304 dt 31.10.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) UNIOR (K57525007S) Kolonje 30,000 2014-11-10 2014-11-11 9810100142014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per mirembajtjen e pajisjeve te zyres lik i fat nr 10 dt 16.10.2014,urdher nr 1 dt 16.10.2014,procesverbal emergjence dt 16.10.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) AHMET ILJAZI Kolonje 30,000 2014-11-10 2014-11-11 9910100142014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per mirembajtjen e aparateve ,pajisjeve te punes lik i fat nr 24 dt 17.10.2014,urdher nr 2 dt 17.10.2014,procesverbal emergjence dt 17.10.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-11-04 2014-11-05 9710100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per uje tetor 2014,lik i fat nr 7 dt 27.10.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 145,176 2014-11-03 2014-11-03 9610100142014 Shtesa page te tjera 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per paga tetor 2014,liste pagesa