Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) All All 2,500,062.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) VANGJUSH DEMIRI Kolonje 9,800 2014-07-24 2014-07-25 6810100142014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per mirembajtje pajisje zyre fatura nr.24 dt.10.07.2014 pv.nr.4 dt.10.07.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 9,407 2014-07-21 2014-07-21 6710100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje elektricitet fatura nr.612835814 dt.03.07.2014.kodi klientit;KR0E90003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 12,750 2014-07-16 2014-07-16 6610100142014 Udhetim i brendshem 1010014 dega e thesarit kolonje shp.udhetimi i brendshem borderoja e bankes
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 7,648 2014-07-16 2014-07-16 6510100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shp.telefoni fatura nr.718086930 dhe nr.718021479 dt.30.06.2014.nr.klientit;310001940886 dhe 310001744063
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 25,700 2014-07-11 2014-07-11 6110100142014 Udhetim i brendshem 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime udhetimi i brendshem muaji maj 2014.dt, 21.05.2014 borderoja e bankes
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-07-09 2014-07-10 5910100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shp.per uje fatura nr.7 dt.25.06.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 1,536 2014-07-09 2014-07-10 6010100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shp.per sherbime poste fatura nr.188 dt,30.06.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 139,618 2014-07-01 2014-07-01 5710100142014 Paga baze 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per paga muaji qershor 2014,listepagesa
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 48,462 2014-07-01 2014-07-01 5810100142014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per leje te zakonshme te pakryer ne forme shperblimi dhe raport mjekesor ,urdher nr 2 dt 09.06.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 11,875 2014-06-19 2014-06-19 5610100142014 Udhetim i brendshem 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime udhetimi i brendshem liste pagesa e bankesi
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 12,059 2014-06-17 2014-06-17 5510100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shp.telefoni maj 2014.nr.klient.310001940886 fat.nr.717821426 dhe 717885141 dt.31.05.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 816 2014-06-11 2014-06-13 5410100142014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit kolonje shp.per sherbime poste fatura nr.156 dt.30.05.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-06-11 2014-06-13 5210100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shp.per uje fatura nr.7 dt.26.05.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 9,222 2014-06-11 2014-06-13 5310100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje elektricitet fatura nr.611628343 dt.01.06.2014 kodi klientit;KR0E90003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 140,130 2014-06-02 2014-06-02 4810100142014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per paga muaji maj 2014 liste pagesa e bankes
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 10,978 2014-05-16 2014-05-19 4610100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shp.telefoni dhjetor 2013.nr.klient.310001940886 fat.nr.717622604 dhe 717690002 dt.30.04.2014 dt.31.12;nr.klien.310001744063 fat.nr.716807038 dt.31.12.2013
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 14,078 2014-05-16 2014-05-16 4710100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje elektricitet muaji prill 2014.kodi klientit;KR0E90003108061 fatura nr serie;610371635 dt.30.04.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 1,846 2014-05-14 2014-05-15 4510100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime poste .likujdim i pjesshem i fatures nr.127dt.30.04.2014,pasi per muajin mars-prill 2014 eshte llogaritur gabim TVSH-ja .eshte likujdim per diference detyrimi
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-05-06 2014-05-06 4110100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per uje muaji prill 2014.fatura nr.7 dt.25.04.
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 144,502 2014-05-02 2014-05-02 3910100142014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010014 dega e thesarit kolonje pagat muaji prill 2014 liste pagesa