Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) All All 2,500,062.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ILIRJAN POSTOLI Kolonje 66,900 2014-10-23 2014-10-23 9510100142014 Kancelari 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per kancelari lik i fat nre 824 dt 22.10.2014 fh nr 5 dt 22.10.2014,up nr 4 dt 20.10.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 8,164 2014-10-22 2014-10-22 9410100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per elektricitet shtator 2014,lik i fat nr 616333957 dt 01.10.2014 me kod kr0e090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 5,343 2014-10-20 2014-10-21 9310100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji shtator 2014,lik i fat nr 718657895 dhe 718597228 dt 30.09.2014 me nr klienti 310001940886,310001744063
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 960 2014-10-14 2014-10-15 9310100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per posta e sherbimi korrier lik i fat nr 265 dt 30.09.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-10-07 2014-10-07 8910100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per uje muaji shtator 2014.lik i fat nr 7 dt 25.09.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 140,470 2014-10-01 2014-10-02 8810100142014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per paga muaji shtator 2014,liste pagesa
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 7,492 2014-09-19 2014-09-22 8710100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per elektricitet gusht 2014,lik i fat nr 615065281 dt 29.08.2014,kod klienti kr0e090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 5,109 2014-09-16 2014-09-19 8610100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji gusht 2014,lik i fta nr 718472074,718409429 dt 31.08.2014 me nr klienti 310001940886,310001744063
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 636 2014-09-11 2014-09-11 8510100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per posta e sherbimi korrier lik i fat nr 235 dt 31.08.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-09-03 2014-09-03 8110100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per uje muaji gusht 2014,lik i fat nr 7 dt 28.08.2014,
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) UNIOR (K57525007S) Kolonje 10,000 2014-09-03 2014-09-03 8010100142014 Blerje dokumentacioni 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per blerje dokumentacioni lik i fat nr 10 dt 02.09.2014,fh nr 4 dt 03.09.2014,up nr 2 dt 13.08.2014,procesverbal nr 5 dt 01.09.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 140,681 2014-09-01 2014-09-01 7910100142014 Paga baze 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per paga gusht 2014,liste pagesa
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) IBRAHIM OSMANI Kolonje 36,000 2014-08-20 2014-08-20 7810100142014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per materiale per pastrim lik i fat nr 188 dt 15.08.2014,fhj nr 3 dt 18.08.2014,up nr 3 dt 13.08.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 6,408 2014-08-14 2014-08-14 7710100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji korrik 2014,lik i fta nr 718217746,718281617 dt 31.07.2014 me nr klienti 310001744063,310001940886
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 7,274 2014-08-12 2014-08-13 7510100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per elektricitet korrik 2014 lik i fta nr 613924303 dt 28.07.2014 me kod klienti kr0e090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-08-12 2014-08-13 7110100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per uje korrik 2014,lik i fat nr 8 dt 29.07.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 912 2014-08-12 2014-08-13 7610100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenz per sherbime poste lik i fta nr 205 dt 31.07.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 140,257 2014-08-01 2014-08-01 7010100142014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010014 dega e thesarit kolonje shp.per paga per muajin korrik 2014.borderoja e bankes
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) DEGA TATIMEVE KOLONJE Kolonje 3,600 2014-07-29 2014-07-29 69/10100142014 Kontribute per sigurime shoqerore 1010014 dega thesarit kolonje diference sig.shoqerore punedhenes per muajin qershor 2014 urdher pagesa nr.K48220018A43R01I
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) DEGA TATIMEVE KOLONJE Kolonje 408 2014-07-29 2014-07-29 69/10100142014. Kontribute per sigurime shendetesore 1010014 dega thesarit kolonje diference sig.shendetesore punedhenes per muajin qershor 2014 urdher pagesa nr.K48220018A43R01I