Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) All All 2,500,062.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 80 2014-05-02 2014-05-02 3010100142014 Elektricitet 1010014 dege thesarit kolonje elektricitet .kamate vonese nr.i klientit;KR0E090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 12,750 2014-04-22 2014-04-24 381010042014 Udhetim i brendshem 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime udhetimi i brendshem prill 2014 liste-pagesa
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 10,343 2014-04-16 2014-04-18 3310100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shp.telefoni .nr.klient.310001940886 fat.nr.717489232.nr.klien.310001744063 fat.nr.717420813 dt.31.03.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 12,750 2014-04-18 2014-04-18 3710100142014 Udhetim i brendshem 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime udhetimi i brendshem muaji prill 2014 liste pagesa
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 3,060 2014-04-14 2014-04-14 3110100142014 Posta dhe sherbimi korrier 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per sherbime poste fatura nr.81 dt.31.03.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 13,036 2014-04-14 2014-04-14 3210100142014 Elektricitet 1010014 dega e thesarit kolonje elektricitet muaji mars 2014.kodi klientit;KR0E90003108061.fatura nr.609683622 dt.12.04.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-04-09 2014-04-10 2910100142014 Uje 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per uje muaji mars 2014 fatura nr.07dt.31.03.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 144,502 2014-04-01 2014-04-01 2810100142014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010014 dega e thesarit kolonje pagat muaji mars 2014 liste pagesa e bankes
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) EURO OFFICE Kolonje 69,360 2014-03-27 2014-03-27 2710100142014 Kancelari dega e thesarit kolonje shpenzime per kancelari.urdh.prok.nr.1 dt.10.03.2014,fat.nr.125157122 dt.17.03.2014 dhe fh.nr.1 dt.19.03.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 6,361 2014-03-18 2014-03-18 2610100142014 Sherbime telefonike 1010014 dega e thesarit kolonje shp.telefoni shkurt 2014.nr.klient.310001940886 fat.nr.717286467 dt.28.02.2014;nr.klien.310001744063 fat.nr.717218148dt.28.02.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 31,000 2014-03-18 2014-03-18 2510100142014 Udhetim i brendshem 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime udhetimi i brendshem shkurt-mars 2014liste pagesa e bankes
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 1,608 2014-03-12 2014-03-13 2410100142014 Unspecified 1010014 dega e thesarit kolonje sherbime poste muaji shkurt 2014.fat,nr.41dt.28.02.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,344 2014-03-12 2014-03-12 2310100142014 Unspecified 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per uje muaji shkurt 2014 fat.nr.06 dt.04.03.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 17,320 2014-03-12 2014-03-12 2210100142014 Unspecified 1010014 dege thesarit kolonje elektricitet per muajin shkurt 2014.fat.nr.608151132 dt.02.03.2014 kodi i klientit;KR0E090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 132,132 2014-03-03 2014-03-03 1810100142014 Unspecified 1010014 dega e thesarit kolonje pagat per muajin shkurt 2014.liste-pagesat
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kolonje 12,750 2014-02-18 2014-02-18 1710100142014 Unspecified 1010014 dega e thesarit kolonje shp.udhetimi i brendshem muaji janar2014 liste-pagesa
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 5,260 2014-02-17 2014-02-17 1610100142014 Unspecified 1010014 dega e thesarit kolonje shp.telefoni janar 2014.nr.klient.310001940886 fat.nr.717013403 dt.3101.02014;nr.klien.310001744063 fat.nr.717082460 dt.31.01.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 1,200 2014-02-13 2014-02-13 1510100142014 Unspecified dega e thesarit kolonje shpenzime per sherbime poste muaji janar 2014.fat.nr.5 dt.31.01.2014
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) CEZ SHPERNDARJE Kolonje 15,438 2014-02-13 2014-02-13 1310100142014 Unspecified 1010014 dege thesarit kolonje elektricitet per muajin janar 2014.fat.nr.606946613 dt.31.01.2014 kodi i kliebtit;KR0E090003108061
  Dega e Thesarit Kolonje (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,944 2014-02-13 2014-02-13 1410100142014 Unspecified 1010014 dega e thesarit kolonje shpenzime per uje muaji janar 2014 fatura nr.12 dt.30.01.2014