Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) All All 6,034,766.00 95 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALVI Gjirokaster 14,400 2014-12-26 2014-12-29 10610100112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER SHERBIME DHE MATERIALE PASTRIMI UP 3 DT 21.07.2014 FAT TAT 40 SERIA 15827333 SITUACION
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 7,100 2014-12-26 2014-12-29 10710100112014 Udhetim i brendshem 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGESE DIETA GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 709 2014-12-18 2014-12-19 10410100112014 Sherbime te tjera 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER BLERJE 1 BLLOK CEKU.
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 12,572 2014-12-18 2014-12-19 10510100112014 Elektricitet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER ENERGJI KODI I KLIENTIT GJ 1 L010030045124. NR KONTR L45124, KAMAT VONES
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 6,138 2014-12-12 2014-12-12 10310100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES FAT 718966002.718951863 nentor 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALVI Gjirokaster 14,400 2014-12-10 2014-12-10 10110100112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER SHERBIME DHE MATERIALE PASTRIMI FAT TAT 31 DT 04.12.2014. SERIA 15827322 SITUACION
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,874 2014-12-04 2014-12-04 10010100112014 Posta dhe sherbimi korrier 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER. POSTA FAT NR 203 SERIA 16491593
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 8,618 2014-12-04 2014-12-04 9910100112014 Elektricitet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES ENERGJIE. 7324 LEKE MUAJ SHTATOR 2014 NR FAT 616335366. MUAJ TTEOR 1294 LEKE DIFERENCE E VITIT 2012 NR FAT 131251745
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 89,985 2014-12-01 2014-12-01 9810100112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT DHJETOR 2014.LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 50,832 2014-12-01 2014-12-01 9710100112014 Shtese page per funksionin 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT DHJETOR 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 111,921 2014-12-01 2014-12-01 9610100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT DHJETOR 2014.LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 7,100 2014-11-13 2014-11-14 9410100112014 Udhetim i brendshem 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER DITA KORRIK 2014.
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 5,839 2014-11-13 2014-11-14 9310100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES FAT 718799118
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALVI Gjirokaster 14,400 2014-11-10 2014-11-11 9210100112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER SHERIME DHE MATERIALE PASTRIMI UP NR 3 DT 21.07.2014 FAT NR 23 15827314 SITUACION
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 5,594 2014-11-10 2014-11-11 9010100112014 Elektricitet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES KONTRAT L 45124 NR FAT 617288381
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,412 2014-11-10 2014-11-11 9110100112014 Posta dhe sherbimi korrier 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER SHERBIME POSTARE FAT NR 194 DT31.10.2014 NR 16491584
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 152,496 2014-11-03 2014-11-03 8810100112014 Shtese page per funksionin 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 111,921 2014-11-03 2014-11-03 8910100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER pagat tetor 2014 liste pagee
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 5,339 2014-10-16 2014-10-17 8710100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES FAT NR 718650053.718612166 SHTATOR 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALVI Gjirokaster 14,400 2014-10-07 2014-10-08 8610100112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER sherbime dhe materiale pastrimi. fat tat 18 dt 01.10.2014 seria 15827309 , situacioni