Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) All All 6,034,766.00 95 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 126,122 2014-05-02 2014-05-02 3810100112014 Shtese page per funksionin 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT PRILL 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 89,824 2014-05-02 2014-05-02 4010100112014 Shtese page per funksionin 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT MUAJ PRILL 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 108,000 2014-04-15 2014-04-17 3510100112014 Te tjera transferta tek individet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER VENDIME GJYQESORE PER EDISON ZOTA SHKRESA MIN FIN NR 2372/1 , DT 25.03.2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 12,000 2014-04-15 2014-04-17 3610100112014 Te tjera transferta tek individet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER VENDIME GJYQESORE PER EDISON ZOTA SHKRESA MIN FIN NR 2372/1 , DT 25.03.2014, LISTE PAGESE, TAB
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 9,796 2014-04-15 2014-04-17 3710100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGESe tel mars 2014 fatura nr 717437766,717480125
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 32,557 2014-04-08 2014-04-09 3310100112014 Elektricitet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES ENERGJI ELEKTRIKE KONTRAT L45124 SHKURT, MARS 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,004 2014-04-08 2014-04-09 3210100112014 Posta dhe sherbimi korrier 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER SHERBIME POSTARE MARS 2014 FATURA NR 11516569
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 22,563 2014-04-01 2014-04-01 3110100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGATSHKURT 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 64,479 2014-04-01 2014-04-01 2810100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT MARS 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 50,093 2014-04-01 2014-04-01 2910100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT MARS 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 88,902 2014-04-01 2014-04-01 3010100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT MARS 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ROLAND BRAHO Gjirokaster 42,690 2014-03-28 2014-03-31 2710100112014 Kancelari 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER KANCELARI , UP NR 1 DT 25/02/2014, FATURA NR SERIAL 7003051 DT 05/03/2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 25,200 2014-03-18 2014-03-19 2510100112014 Udhetim i brendshem 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER DIETA 02/2014,03/2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 11,485 2014-03-18 2014-03-19 2610100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES FATURA TEL SHKURT 20104
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,574 2014-03-07 2014-03-10 2310100112014 Unspecified 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAges posta fat 11516539 dt 28.02.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 100,610 2014-03-03 2014-03-03 2110100112014 Unspecified 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER LIK PAGAT 1-28.02.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 46,272 2014-03-03 2014-03-03 2010100112014 Unspecified 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER LIK PAGAT 1-28.02.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 64,479 2014-03-03 2014-03-03 1910100112014 Unspecified 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER LIK PAGAT 1-28.02.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 38,385 2014-03-03 2014-03-03 2210100112014 Unspecified 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER LIK PAGAT 1-28.02.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 7,100 2014-02-18 2014-02-19 1810100112014 Unspecified 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAges dieta 01-2014