Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) All All 6,034,766.00 95 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,746 2014-10-07 2014-10-08 8510100112014 Posta dhe sherbimi korrier 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGESE SHERBIME POSTARE, FAT NR 177 DT 30.09.2014 SERIA 16491567
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ZIA MAHMUTAJ Gjirokaster 96,000 2014-10-02 2014-10-03 8410100112014 Kancelari 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER KANCELARI , FAT TAT 33 DT 30.09.2014 SERIA 6997884. FH 2 DT 01.10.2014 UP 2 DT 21.07.2014, FTESE PER OFERTE, PV 31.07.2014 1.3.4.5.6.
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 110,539 2014-10-01 2014-10-01 8110100112014 Shtese page per funksionin 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014. LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 50,517 2014-10-01 2014-10-01 8210100112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 88,849 2014-10-01 2014-10-01 8010100112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT SHTATOR, 2014 LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 6,470 2014-09-12 2014-09-12 7910100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES FAT gusht 2014 718463568/718425112
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 6,753 2014-09-11 2014-09-12 7810100112014 Elektricitet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES KONTRAT L45124 NR FAT 615066467
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALVI Gjirokaster 14,400 2014-09-04 2014-09-05 7510100112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER sherbimi dhe materiale pastrimi up 3 dt 21.07.2014 ftese per oferte pv nr 2 01.08.2014 fat tat 14. dt 01.09.2014 seria 15827305 situacion
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,884 2014-09-02 2014-09-02 7610100112014 Posta dhe sherbimi korrier 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER sherbime p;ostare nr fat 150 dt 29.08.2014 seria 08748366
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 64,479 2014-09-01 2014-09-01 7210100112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTE PAGAT GUSHT. LISTE PAGESE 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 50,093 2014-09-01 2014-09-01 7310100112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT GUSHT LISTE PAGESE 2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 135,121 2014-09-01 2014-09-01 7410100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 12,934 2014-08-20 2014-08-21 7110100112014 Elektricitet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER ENERGJI MUAJ MAJ KORRIK 2014 KODI I KLIENTIT GJ 1L010030045124 NR FAT 61631713-613925478 KONTRATE L45124
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 77,760 2014-08-19 2014-08-20 7010100112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER MIREMBAJTJE FOTOKOPJE, PRINTER, SKANER. NR FAT 98 DT 04.08.2014 SERIA 13732118 UP 4 DT 21.07.2014 PCV DT 10.07.204 FTESE EPR OFERTE 30.07.2014 TENDER ELEKTRO 30.07.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 254,546 2014-08-19 2014-08-20 6910100112014 Te tjera transferta tek individet 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER VENDIME GJYQESORE PERPARIM TORO NR DOK SHKRESE 9754/3 DT 01.08.2014
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 7,116 2014-08-11 2014-08-13 6810100112014 Sherbime telefonike 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGES FAT QERSHOR NR 718273284.718233676
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,476 2014-08-04 2014-08-05 6710100112014 Posta dhe sherbimi korrier 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER pagese sherbime postare, nr fat 137 dt 31.07.2014 seria 08748352
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 134,484 2014-08-01 2014-08-01 6410100112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 50,093 2014-08-01 2014-08-01 6510100112014 Paga baze 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 64,479 2014-08-01 2014-08-01 6310100112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER pagat korrik 2014, liste pagese