Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Filiali i Postave Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 982,800 2014-12-30 2014-12-31 0110800582014 Te tjera transferime korrente TRANSFERIM FONDI DREJTORISE SE PERGJITHESHME
  Gjykata e rrethit Durres (0707) ROBERT MARGARITI Durres 500,000 2014-12-30 2014-12-31 39610290152014 Garanci pasurore e te denuarve, te viteve te meparshme,Te Dala TDO 0707/GJYK. RRETHIT /KOD. 1029015/GARANCI PASURORE
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 227,512 2014-12-30 2014-12-31 82010170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) ELIO MEZINI Durres 634,973 2014-12-31 2014-12-31 18710160862014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1016086 SHTEPIA PUSH MIN BRENDSHME VENDIM GJYQESOR NR 3696 DT 08.10.2014 MARTIN BELESHI
  Prefektura e qarkut Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 28,224 2014-12-30 2014-12-31 38310160612014 Posta dhe sherbimi korrier 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK TPOSTA FAT NR 658 DT 30.12.2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 537,974 2014-12-30 2014-12-31 84410111502014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJE DHJETOR / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) START CO Durres 81,600 2014-12-22 2014-12-31 26810100472014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK PJESE KEMBIMI
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 60,178 2014-12-30 2014-12-31 19310051212014 Elektricitet 1005121 0707 A K U 1005121 KTHIM FATURA ENERGJI 9.12.2013
  Komuna Labinot Fushe (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,445,530 2014-12-31 2014-12-31 26423920012014 Pagese paaftesie Komuna Labinot-Fushe paaftesi
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 1,220,988 2014-12-30 2014-12-31 44110110082014 Udhetim i brendshem SHPENZIME TRANS.MESUESIT DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 3,185 2014-12-30 2014-12-31 44210110082014 Udhetim i brendshem SHPENZIME TRANS.MESUESIT DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) REAN 95 Elbasan 5,400 2014-12-30 2014-12-31 25510050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi Kullimit Elbasan Mbikqyrje punimesh
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 142,000 2014-12-31 2014-12-31 94321090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Komuna Shushice (0808) M.A.K STUDIO Elbasan 45,000 2014-12-30 2014-12-31 29323980012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj MBIKQ.PUNIMESH KOMUNA SHUSHICE
  Bashkia Elbasan (0808) BE - IS SH.P.K Elbasan 5,975,438 2014-12-30 2014-12-31 92321090012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan Ndertim i rruges DAIU
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 44,023 2014-12-30 2014-12-31 19710940052014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Detyrime e gjoba Nipt K63311204P484032;K63311204P48405X;K63311204P484047;Aluizni Valmira Beqiri nr.I45513078I
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) PLUS COMMUNICATION Elbasan 46,892 2014-12-30 2014-12-31 19010940052014 Te tjera paga me kontrate Telefon Aluizni Elbasan
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 123,000 2014-12-30 2014-12-31 19223880012014 Ndihme ekonomike Komuna Kajan shperblim ndihme
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 346,620 2014-12-30 2014-12-31 15623840012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Komuna Gracen
  Komuna Tregan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 698,960 2014-12-30 2014-12-31 20123990012014 Ndihme ekonomike Komuna Tregan NE dhjetor
  Komuna Tregan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 762,000 2014-12-30 2014-12-31 20023990012014 Ndihme ekonomike - Pagese paaftesie Komuna Tregan shperblim PAK NE
  Bashkia Elbasan (0808) VENETO BANKA Elbasan 1,367,700 2014-12-31 2014-12-31 94421090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) TJETER VIZION Elbasan 24,720 2014-12-31 2014-12-31 94921090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan financim perkujdesi shoq
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,269,700 2014-12-31 2014-12-31 94621090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Spitali Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 773,889 2014-12-31 2014-12-31 77710130162014 Elektricitet 1013016 Spitali Civil Elbasan Energji kontrate nr A4658,A4657,A245247
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) M.A.K STUDIO Elbasan 450,000 2014-12-30 2014-12-31 44310130592014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime projekt vendosje sistem kondicionimi Spitali Psikiatrik
  Komuna Kajan (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,968 2014-12-30 2014-12-31 18723880012014 Uje Komuna Kajan shpenzime uji
  Bashkia Elbasan (0808) EDUART VATHI Elbasan 25,902 2014-12-30 2014-12-31 94021090012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Elbasan shpenz botomi
  Bashkia Belsh (0808) ERVIS XHELO Elbasan 42,760 2014-12-30 2014-12-31 21621520012014 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimi i sistemit te kompjuterave Bashkia Belsh paisje
  Komuna Zavaline (0808) FONDACIONI"ALCDF" Elbasan 19,635 2014-12-30 2014-12-31 19124000012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Zavaline Elbasan hartim program zhvillimi