Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 99,000 2014-12-30 2014-12-31 35521090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 10,000 2014-12-31 2014-12-31 31023830012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DETYRIM SIG.SHOQ.NIPT.K52905230M48401I KOMUNA GOSTIME
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 8,430 2014-12-30 2014-12-31 93521090012014 Kontribute per sigurime shoqerore Bashkia Elbasan Gjobe interes Sig Shoq
  Bashkia Belsh (0808) MAKRI 2007 Elbasan 138,000 2014-12-30 2014-12-31 22721520012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Belsh materiale
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 26,719 2014-12-30 2014-12-31 19510940052014 Kontribute per sigurime shendetesore Sig.Shendetsore.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) SANTI / ELBASAN Elbasan 119,239 2014-12-30 2014-12-31 31410290162014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje Gjykata
  Komuna Zavaline (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 611,951 2014-12-30 2014-12-31 20324000012014 Ndihme ekonomike Komuna Zavaline Elbasan NDIHME EKONOMIKE
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 298,600 2014-12-30 2014-12-31 19323880012014 Ndihme ekonomike Komuna kajan ndihma ekonomike
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 2,039,980 2014-12-31 2014-12-31 94721090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 2,809,520 2014-12-31 2014-12-31 94521090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) DELIA IMPEX Elbasan 1,421,960 2014-12-30 2014-12-31 43810130592014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj mirembajtje e objekteve ndertimore Spitali Psikiatrik
  Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 17,616 2014-12-30 2014-12-31 77010130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Oksigjen i gazte
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,458,000 2014-12-30 2014-12-31 43510110082014 Te tjera transferta tek individet SHPERBLIM NXENESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 104,400 2014-12-30 2014-12-31 43210110082014 Shperblime per rezultate ne pune SHPERBLIM MESUESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 208,000 2014-12-30 2014-12-31 43310110082014 Shperblime per rezultate ne pune TATIM SHPERBLIM MESUESIT NIPT .K52905218Q486022 DREJT.ARSIMORE RAJONALE
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) ALBANIAN BUSINESS PARTNER Elbasan 78,120 2014-12-31 2014-12-31 39810110992014 Sherbime te tjera mirembajtje Universiteti El
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 26,719 2014-12-30 2014-12-31 PT19210940052014 Te tjera paga me kontrate Sig.Shendetsore.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 149,312 2014-12-30 2014-12-31 19110940052014 Te tjera paga me kontrate Sig.Shoq.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  Komuna Gjergjan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,008,420 2014-12-30 2014-12-31 37023870012014 Ndihme ekonomike Komuna Gjergjan Elbasan NDIHME EKONOMIKE
  Zyra e Punes Elbasan (0808) ARDIT SHABANAJ Elbasan 8,465 2014-12-30 2014-12-31 31510250082014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Zyra e Punes Elbasan kancelari
  Qarku Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 12,420 2014-12-30 2014-12-31 44220480012014 Te tjera transferta tek individet SIG.SHENDETSORE NIPT.K52905206048101W QENDRA AUTIKE KESHILLI QARKUT
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 466,856 2014-12-30 2014-12-31 46910160622014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Prefektura Elbasan vendim gjyqi Arjan Lumi llogari (519804028)
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Elbasan 336,000 2014-12-30 2014-12-31 46610160622014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Prefektura siguracion mjeti
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) IMI - FARMA Elbasan 28,896 2014-12-30 2014-12-31 43710130592014 Ilaçe dhe materiale mjeksore blerje vaksine Spitali Psikiatrik
  Spitali Elbasan (0808) ALBERT KRRABA Elbasan 8,100 2014-12-30 2014-12-31 77110130162014 Shpenzime te tjera transporti Spitali Civil Elbasan Ngjitje gome
  Spitali Elbasan (0808) GENIUS SHPK Elbasan 302,640 2014-12-31 2014-12-31 74610130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan kite dhe reagente
  Spitali Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 128,042 2014-12-31 2014-12-31 77610130162014 Elektricitet 1013016 Spitali Civil Elbasan Energji kontrate nr A8620
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) ERGI Elbasan 3,482,376 2014-12-30 2014-12-31 44010130592014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore riparim i tarraces Spitali Psikiatrik
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 10,000 2014-12-30 2014-12-31 39510110992014 Te tjera transferta tek individet shperblim student ekselence Universiteti El
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) INA Elbasan 1,545,254 2014-12-31 2014-12-31 43810110082014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji PAISJE QE SIG,ENERGJI DREJT.ARSIMORE RAJONALE