Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Mbrostare (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,701 2014-12-31 2014-12-31 57524100012014 Pagese paaftesie K Mbrostar Fier 2410001 komisjon sherbimi
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0909) DURIM COBO Fier 12,000 2014-12-30 2014-12-31 19221110082014 Paga baze - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune BATERI PER NDERRMARJEN E PASTRIMIT FIER
  Komuna Cakran (0909) J O R D I L SH.A. Fier 42,000 2014-12-30 2014-12-31 38324230012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune MATERIALE PER KOMUNEN CAKRAN DETYRIM I PRAPAMBETUR
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0909) S I L A Fier 18,094 2014-12-30 2014-12-31 18021110082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SHERBIME RRJETESH PER NDERRMARJEN E PASTRIMIT FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 9,090 2014-12-30 2014-12-31 25521110132014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune PAGESE NGA SHUMESPORTI FIER
  Bashkia Fier (0909) INVENT Fier 2,160,000 2014-12-30 2014-12-31 43321110012014 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 likujdim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) SOLOMON CONSTRUCION Fier 74,400 2014-12-31 2014-12-31 17910940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune PAISJE ZYRE ALUIZNI FIER
  Bashkia Gjirokaster (1111) C O B I A L Gjirokaster 25,198,959 2014-12-30 2014-12-31 56921150012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,SHETITORJA GJIROKASTER, KONTRATE DT 08.11.2014, FATURA NR 113 DT 29.12.2014, NR SRIAL 13039622
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 480 2014-12-30 2014-12-31 15110940122014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER lik tel vodafon nentor 2014. nr rregji 23322040012
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 103,068 2014-12-30 2014-12-31 14810940122014 Pagese paaftesie ALUIZNI 1094012 PAGAT ME KONTRATE DHJETOR 2014
  Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) JANI LLAVDANITI Gjirokaster 25,200 2014-12-30 2014-12-31 27910290192014 Paga baze 1029019 GJYKATE RRETHI GJIROKASTER MIREMB MJETI FAT NR 15 DT 30.12.2014 NR SER 6995266 PV EMERGJENCE
  Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 126,755 2014-12-30 2014-12-31 28110290192014 Paga baze 1029019 GJYKATE RRETHI GJIROKASTER ENERGJI DHJETOR 2014 KONTR K36614 PERIUDHE 25.11-26.12.2014
  Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) GEAM SH.P.K Gjirokaster 468,000 2014-12-31 2014-12-31 39210160662014 Paga baze 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER BLERJE MATERIALE FUKSIONI PAJISJE SPECIALE FAT TAT 14 SERIA 18215064 FH 57 UP 62 DT 09.12.2014. FTESE PER OFERTE, PV 01 DT 17.12.2014.
  Spitali Gjirokaster (1111) BIOMETRIC ALBANIA Gjirokaster 3,999,360 2014-12-30 2014-12-31 57810130182014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MATERIALE MJEKESORE PER DIALIZEN FAT NR 522 DT 15.12.2014 NR SER 15669372 FH NR 194 DT 15.12.2014 KONTR 374.2 DT 10.12.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) EDNA - FARMA Gjirokaster 5,925 2014-12-30 2014-12-31 57310130182014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 886 NR SER 16760286 DT 15.12.2014 FH NR 197 DT 15.12.2014 KONTR 369 DT 01.12.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) EUROMED Gjirokaster 14,040 2014-12-30 2014-12-31 57010130182014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MATERIALE MJEKIMI FAT NR 795 DT 20.12.2014. NR SER 17279775 FH NR 200 DT 2012..2014 KONTR 204 DT 10.06..2014
  Bordi i Kullimit Gjirokaster (1111) ZYRA VENDORE E PASURIVE TE PALUAJTHSHME TEPELENE Gjirokaster 24,000 2014-12-30 2014-12-31 15610050712014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1005071 BORDI KULLIMIT PAGES RREGJIS TE PASURISE. PLAN RILEVIMI NR KERKESE 361.354 DT E APLIKIMIT 15.12.2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (1111) GEZIM SINO Gjirokaster 262,183 2014-12-30 2014-12-31 13321150032014 Paga baze - Shtese page per funksionin Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, USHQIME KOLONIALE, FATURA NR 59 DT 30.11.2014, FH NR 56 DT 30.11.2014, NR SERIAL 17687614
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 5,693,418 2014-12-30 2014-12-31 56721150012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I III-TE INFRASTRUKTURA RRUGORE NE QYTET, KONTRATE 20.08.2014, FATURA NR 41 DT 25.12.2014, NR SERIAL 18042891, SIT NR 4
  Bashkia Gjirokaster (1111) "DERVENI 1" Gjirokaster 2,861,904 2014-12-30 2014-12-31 57021150012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet - Udhetim i brendshem - Uniforma dhe veshje te tjera speciale 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,RRUGA PRANE SHTEPISE TE KADARESE, KONTRATE DT 09.07.2014, FAURA NR 63 DT 30.12.2014, NR SERIAL 08217930