Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) SANTI / ELBASAN Elbasan 275,862 2014-12-30 2014-12-31 31510290162014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje Gjykata
  Drejtoria Rajonale Mjedisit Elbasan BAJRAMI N. Elbasan 45,480 2014-12-30 2014-12-31 7410260672014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Drejtoria Rajonale Mjedisit riparime
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 13,858 2014-12-30 2014-12-31 13310250512014 Paga baze Sherbimi Social Elbasan gjobe interes TAP
  Komuna Labinot Fushe (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 525,620 2014-12-31 2014-12-31 26323920012014 Pagese paaftesie Komuna Labinot-Fushe paaftesi
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 79,200 2014-12-30 2014-12-31 46810160622014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Prefektura Elbasan vendim gjyqi Valbona Balla (1500429468001)
  Komuna Klos (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 999 2014-12-30 2014-12-31 15323900012014 Kontribute per sigurime shoqerore Komuna Klos sig shoqerorew K52905237W48101A
  Spitali Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 374,582 2014-12-31 2014-12-31 76510130162014 Elektricitet 1013016 Spitali Civil Elbasan Energji kontrate nr A4657
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 162,000 2014-12-30 2014-12-31 PT43610110082014 Te tjera transferta tek individet TATIM SHPERBLIM NXENESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 36,600 2014-12-30 2014-12-31 25710050692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bordi Kullimit Elbasan pastrim rezervuaresh
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) S I R E T A 2F Elbasan 3,919,057 2014-12-30 2014-12-31 25310050692014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Bordi Kullimit Elbasan ARGJINATURA MBROJTESE E LUMIT SHKUMBIN CERRIK
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 20,000 2014-12-31 2014-12-31 37721090142014 Te tjera transferta tek individet Nd Sherb Publike shperblim vdekje
  Komuna Paper (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,000 2014-12-30 2014-12-31 22223940012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Kom Paper tatim qera
  Komuna Mollas (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 51,480 2014-12-30 2014-12-31 16423930012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna Mollas tatim keshilltar
  Bashkia Elbasan (0808) NISATEL Elbasan 24,000 2014-12-30 2014-12-31 93921090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenz interneti
  Komuna Paper (0808) ALB - SIGURACION Elbasan 16,920 2014-12-30 2014-12-31 21823940012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Kom Paper siguracion mjeti
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 235,756 2014-12-30 2014-12-31 19810940052014 Kontribute per sigurime shoqerore Sig.Shoq.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DILAVER TERZIU Elbasan 9,800 2014-12-31 2014-12-31 18610940052014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Mirm.paisje Aluizni Elbasan
  Dega Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave Elbasan ALFRED BRAHO Elbasan 175,920 2014-12-30 2014-12-31 7710260682014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Inspektoriati Mjedisit Pyjeve pjes kembimi
  Komuna Zavaline (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 262,209 2014-12-30 2014-12-31 20224000012014 Ndihme ekonomike Komuna Zavaline Elbasan NDIHME EKONOMIKE
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 454,620 2014-12-30 2014-12-31 15123840012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Komuna Gracen
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 529,900 2014-12-30 2014-12-31 15423900012014 Ndihme ekonomike Komuna Klos ndihma ekonomike
  Qarku Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 69,407 2014-12-30 2014-12-31 44020480012014 Te tjera transferta tek individet SIG.SHOQ. NIPT.K52905206048101W QENDRA AUTIKE KESHILLI QARKUT
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 62,000 2014-12-30 2014-12-31 44210130592014 Sherbime te tjera shebime konsulence Ardian Shkelzeni Spitali Psikiatrik
  Spitali Elbasan (0808) ENET SH.P.K Elbasan 28,800 2014-12-30 2014-12-31 76710050692014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Spitali civil Elbasan Internet
  Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 133,588 2014-12-30 2014-12-31 76910130162014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Civil Elbasan Oksigjen i gazte
  Spitali Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 851,280 2014-12-31 2014-12-31 76610130162014 Elektricitet 1013016 Spitali Civil Elbasan Energji kontrate nr A45246,A45247,A8620,A4658,A4657
  Spitali Elbasan (0808) M Y R T O SECURITY Elbasan 689,204 2014-12-31 2014-12-31 77210130162014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Spitali Civil Elbasan roje
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 1,148,400 2014-12-30 2014-12-31 43410110082014 Shperblime per rezultate ne pune SHPERBLIM MESUESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 1,440,000 2014-12-31 2014-12-31 43710110082014 Sherbime telefonike SHERBIM INTERNETI DREJT.ARSIMORE RAJONALE
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) KUMRIA 1 Elbasan 1,578,528 2014-12-31 2014-12-31 39710110992014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje Universiteti El