Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) START CO Elbasan 113,676 2014-12-30 2014-12-31 43910130592014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem blerje gaz Spitali Psikiatrik
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 95,408 2014-12-30 2014-12-31 19410940052014 Shtese page per funksionin Tatim page Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484024 Aluizni
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 636,792 2014-12-30 2014-12-31 30021110042014 Elektricitet TSTIM NE BURIM NGA DREJT E ARTIT DHE KULTURES FIER
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 360,000 2014-12-30 2014-12-31 29721110042014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune AKTIVITET SHTEPIA E KULTURES FIER
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0909) GOMA Fier 48,000 2014-12-30 2014-12-31 19621110082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune GOMA PER NDERRMARJEN E PASTRIMIT FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) DURIM COBO Fier 1,980 2014-12-30 2014-12-31 25721110132014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune MATERIALE PER SHUMESPORTET FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 1,010 2014-12-30 2014-12-31 25621110132014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune PAGESE NGA SHUMESPORTI FIER PER TATIM NE BURIM
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 13,216 2014-12-30 2014-12-31 17710940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Tetor 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 11,800 2014-12-30 2014-12-31 17310940102014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Gusht 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 61,030 2014-12-30 2014-12-31 16310940102014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Mars 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) BANKA CREDINS Fier 1,427,368 2014-12-30 2014-12-31 18010940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 paga Dhjetor punetor me kontrate
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 23,441 2014-12-30 2014-12-31 171110940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Gusht 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 29,601 2014-12-30 2014-12-31 178110940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Tetor 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 28,910 2014-12-30 2014-12-31 17810940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Tetor 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 605,592 2014-12-30 2014-12-31 162110940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Mars 2009
  Parqet Kombetare Bylis (0909) BYLYS 2003 Fier 264,600 2014-12-30 2014-12-31 4210120652014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Parqet Kombetare Bylis 1012065 likujdim fature
  Parqet Kombetare Bylis (0909) BYLYS 2003 Fier 9,776 2014-12-30 2014-12-31 4010120652014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Parqet Kombetare Bylis 1012065 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ADRIANA GJINI Fier 10,000 2014-12-30 2014-12-31 30621110062014 Elektricitet Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Komuna Mbrostare (0909) VIKO/F Fier 272,400 2014-12-31 2014-12-31 58024100012014 Posta dhe sherbimi korrier K Mbrostar Fier 2410001 likujdim fature
  Klubi I Futbollit Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,520 2014-12-30 2014-12-31 25221110132014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune MARS 2014 SHUMESPORTI FIER