Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Prokuroria e rrethit Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 1,869,855 2014-12-02 2014-12-02 39310280082014 Paga baze Prokuroria 1028008 pagat nentor 2014
  Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 405,096 2014-12-01 2014-12-02 48910111082014 Paga baze 1011108 UNIVERSITETI GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Komuna Antigone (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 377,220 2014-12-02 2014-12-02 14324480012014 Pagese paaftesie 2448001 KOM.ANTIGONE GJIROKASTER PAAFTESI DHE NDIHME NENTOR 2014
  Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 71,313 2014-12-01 2014-12-02 29810160662014 Paga baze 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014. LISTE PAGESE
  Komuna Antigone (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 90,882 2014-12-02 2014-12-02 14224480012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2448001 KOM.ANTIGONE GJIROKASTER PAGAT KESHILLTARE NENTOR 2014 LISTE PAGESA
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 1,517,975 2014-12-02 2014-12-02 32821220172014 Shtese page per vjetersi ne pune ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE (2122017) PAGA MUAJI NENTOR
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 2,606,001 2014-12-01 2014-12-02 20521220062014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi NDERM SHERB PUBLIKE KORCE PAGAT NENTOR KOD INSTITUCIONI 2122006
  Dega e rezervave Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 66,384 2014-12-01 2014-12-02 14810160962014 Shtese page per vjetersi ne pune REZERVAT E SHTETIT PAGAT NENTOR SIPAS LISTPAGESES
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 1,470,996 2014-12-01 2014-12-02 26621220072014 Shtese page per funksionin 2122007 QENDRA EK.E KULTURES KORCE PAGA MUAJI NENTOR
  Klubi I Futbollit (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 245,572 2014-12-01 2014-12-02 12521220082014 Shtese page per funksionin K FUTBOLLIT 2122008 PAGA NENTOR
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 110,970 2014-12-01 2014-12-02 28021220092014 Shtese page per vjetersi ne pune K SHUMESPORTESH 2122009 PAGA NENTOR
  Drejtoria Vendore e Policise Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 71,868 2014-12-02 2014-12-02 36110160312014 Shtese page per funksionin KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG PAGAT NENTOR 2014
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 223,560 2014-12-02 2014-12-02 60721270012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA LEZHE LIK NDIHME FINANC PER BAFTJAR HALIL ZYBERI
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 402,188 2014-12-02 2014-12-02 23210110202014 Paga baze PAGAT NENTOR 2014 DREJT ARSIMORE LEZHE
  Spitali Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 53,262 2014-12-01 2014-12-02 47910130212014 Shtese page per funksionin PAGAT NENTOR 2014 SPITALI LEZHE
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 28,161 2014-12-02 2014-12-02 60621270012014 Te tjera transferime korrente BASHKIA LEZHE LIK NDIHME FINANC PER PETRIT ALI KIPTI
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 64,063 2014-12-01 2014-12-02 19110250452014 Paga baze DREJTORIA RAJONALE FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER PAGE NENTOR 2014
  Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,853,884 2014-12-01 2014-12-02 19310040932014 Shtese page per vjetersi ne pune 600 QKR shpenzime pagash nentor 2014 bordero bashkengjitur nr pun pl/fakt 50/49
  Qendra Kombetare e Licensimit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 73,600 2014-12-01 2014-12-02 16610041212014 Shtese page per vjetersi ne pune 600 QKL shpenzime pagash nentor 2014 bordero bashkengjitur
  Drejtoria Arsimore qytetit Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 187,378 2014-12-02 2014-12-02 35410110352014 Paga baze 600 DAR Qytet paga arsimtareve m nentor 2014 permb 1-30/11/2014 bord 30.11.201 pl 3653 f 3653