Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 2,785,940 2014-12-10 2014-12-11 68310250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 16943 dt 09.12.2014 shkrese e MMSR 6305/1 dt 09.12.2014
  Bashkia Tirana (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 15,300 2014-12-10 2014-12-11 114921010012014 Shpenzime per honorare Bashkia Tirane honorae keshilltare vendim 23 dt 10.11.14 vendim 977 dt 03.08.11
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 341,760 2014-12-04 2014-12-11 74310120012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 MIN KLUTURES vendim gjyqi nr 3241 dt 05.02.2009 urdhe nr 202 dt 11.08.2014,Enis Tushi
  Agjencia Kombetare e Arsimit dhe Formimit Profesional (3535)Agjencia Kombetare e Arsimit dhe Formimit Profesional (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 17,577 2014-12-10 2014-12-11 18910111512014 Shpenzime per honorare 602 AKAFP honorare bord dhjetor 2014 urdh 5.12.2014 vkm 120 dt 27.1.97 kontr 258/1-258/17 dt 13.11.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 38,500 2014-12-09 2014-12-11 69010100012014 Udhetim i brendshem Min.Fin.dieta liste pagese dt.04.12.2014 urdh.sherb.,Fat., urdh.14471 dt.21.10.2014,14471/1 dt.05.11.2014, autorizim nr.15856 dt.17.11.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 54,000 2014-12-10 2014-12-11 70510100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin. honor.proc.trajn.vijueshem per aud.brend.te certif.v.2014(lektoret) liste pagese, shk.16956 dt.09.12.2014 urdh.48 dt.22.04.2014 vend.2 dt.19.05.2014 udhez.5 dt.29.01.2013 kont.764/12, dt.17.07.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 10,000 2014-12-10 2014-12-11 108110100772014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DREJT PERGJ DOGANAVE. lik vend gjyqesor i prapamb sipas celjes min fin dt 27.11.2014dhe 5.12.2014 per Bujar Shehu
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 56,700 2014-12-10 2014-12-11 69810100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin.honor.Kom.Kualif.Aud.p.verb.nr.9,10,11 dt.15.11.2014,21.11.2014
  Drejtoria Arsimore Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 8,778 2014-12-09 2014-12-10 51210110022014 Shpenzime te tjera transporti Arsimi Berat per transportin e mesusit 1011002
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 81,000 2014-12-10 2014-12-10 25721110042014 Shpenzime per honorare D A K Fier 2111004 aktiviteti Fokus 2014 Klarita Qirushi
  Komuna Cepo (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 289,000 2014-12-09 2014-12-10 12124500012014 Shpenzime gjyqesore 2450001 KOMUNA CEPO shpenzime gjyqesore, vendim 327 dt 29.09.2004 per NESTI PUCI
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 58,608 2014-12-10 2014-12-10 21610250112014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Z.R.PUNESIMIT 1025011, PAGA PER PJESEMARESIT NE PROGRAMIN "ÇURI 2011"LISTE PAGESA NENTOR 2014
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 97,654 2014-12-09 2014-12-10 62721270012014 Shtese page per funksionin BASHKIA LEZHE PAG PAGA NENTOR 2014
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 45,742 2014-12-09 2014-12-10 62521270012014 Shtese page per funksionin BASHKIA LEZHE PAG PAGA NENTOR 2014
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 9,000 2014-12-09 2014-12-10 61221270012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA LEZHE LIK QERA BANESE PER LIRIJE DUNGAJ SIPAS BORDEROSE
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 130,496 2014-12-09 2014-12-10 15721011432014 Shpenzime te tjera qiraje Min Bashkia 9 Qera tregu korrik dhjetor 2014 urdher 35 dt.05.12.2014 kont. nr.4284 dt.07.08.2014 mbajtur tatim ne burim
  Spitali Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 12,000 2014-12-09 2014-12-10 51610130242014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1013024 SPITALI KOMPESIM SHPENZIME TRANSPORTI
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 31,000 2014-12-05 2014-12-09 61721070012014 Ndihme ekonomike 2107001 BASHKIA DURRES SHPERBLIM DALJE NE PENSION PER DILA PRENDI
  Komuna Antigone (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 359,375 2014-12-02 2014-12-09 14124480012014 Paga baze 2448001 KOM.ANTIGONE GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESA
  Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 5,022 2014-12-05 2014-12-09 50610111082014 Kosto e trajnimit dhe seminareve 1011108 UNIVERSITETI GJIROKASTER SHERBIME PRINTIM PUBLIKIME LISTE PAGESE