Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 47,938 2014-12-03 2014-12-05 68210100012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Min.Fin. ekz.vend.gjyq.nr.2318 dt.24.03.2010 Gj.Teneqexhi kthim detyrimi,urdh.5979/1 dt.24.04.2013, v.gjyq. nr.2318 dt.24.03.2010 shkr.6536/1 dt.31.05.2013
  Gjykata e Apelit Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 8,000 2014-12-05 2014-12-05 23710290082014 Udhetim i brendshem DIETA GJYKATA E APELIT 1029008
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 1,301,465 2014-12-05 2014-12-05 68121460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI SKELE UJI FTORHTE BASHKIA 2146001
  Komuna Velabisht (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 38,768 2014-12-03 2014-12-04 36523080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Nentor 2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 3,410 2014-12-03 2014-12-04 20021020032014 Paga baze Ndermarrja e Gjelberimit 2102003 difernece page
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 3,380 2014-12-03 2014-12-04 16610051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA 2014
  Zyra e Punes Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 117,216 2014-12-03 2014-12-04 49110250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES NXTITJE PUNESIMI PAGA PER SUBJEKTIN PISHA 6 PERSONA
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 903,546 2014-12-03 2014-12-04 60610260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 MIN MJEDISIT vendim gjyqi Gjelosh Kronaj vendim 5.6.2014 sh 01.12.2014 lp 2.12.2014
  ASHR Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 76,681 2014-12-04 2014-12-04 45310130022014 Paga baze 600,ASHR,Paga NENDOR 2014,list pagese 2014,np PLAN /FAKT 441
  Drejtoria Arsimore Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 322,910 2014-12-03 2014-12-03 49510110022014 Paga baze Arsimi Berat pagat muaj nentor 2014 1011002
  Drejtoria Arsimore Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 178,092 2014-12-03 2014-12-03 48910110022014 Shtese page per vjetersi ne pune Arsimi Berat pagat muaj nentor 2014 1011002
  Drejtoria Arsimore Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 91,855 2014-12-03 2014-12-03 48510110022014 Paga baze Arsimi Berat pagat muaj nentor 2014 1011002
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 584,838 2014-12-02 2014-12-03 59821070012014 Shtese page per funksionin 2107001 BASHKIA DURRES PAGA NENTOR 2014
  Zyra e Punes Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 19,536 2014-12-03 2014-12-03 23210250082014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Zyra e Punes Elbasan Paga Nxitje punesimi Europa
  Zyra e Punes Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 136,752 2014-12-03 2014-12-03 23410250082014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Zyra e Punes Elbasan Paga Nxitje punesimi Europa
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 755,958 2014-12-02 2014-12-03 38210110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Spitali Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 769,257 2014-12-02 2014-12-03 52410130182014 Shtesa page te tjera 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESA
  Spitali Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 64,070 2014-12-02 2014-12-03 51910130182014 Udhetim i brendshem 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESA
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 42,482 2014-12-02 2014-12-03 39310110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 7,511 2014-12-02 2014-12-03 28421220092014 Udhetim i brendshem K SHUMESPORTESH 2122009 DIETA