Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 40,500 2014-12-03 2014-12-03 23820200012014 Sherbime te tjera KESHILLI I QARKUT PAG SIPAS BORDOROSE
  Qarku Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 1,360,500 2014-12-03 2014-12-03 23420200012014 Sherbime telefonike KESHILLI I QARKUT PAG PAGA NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 115,402 2014-12-02 2014-12-03 19010100732014 Paga baze DREJ RAJONALE TATIMORE PAGA NENTOR NR 2
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 87,484 2014-12-02 2014-12-03 60110260012014 Shtese page per vjetersi ne pune MIN MJEDISIT page nentor 2014 pl 107 f 103
  Sanatoriumi Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 264,405 2014-12-03 2014-12-03 66210130512014 Paga baze 600,SUSM SHEFQET NDROQI,paga nendor 2014 nr punonjesve plan 340 fakt 324
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 27,000 2014-12-03 2014-12-03 13210820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit honorare,urdher 17 d 25/11/14,list pagese 2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 15,400 2014-12-02 2014-12-03 46810940012014 Shpenzime per honorare MZHUT honorare urdher 4998/3 26.11.2014 VKM 887 03.10.2013 liste 27.11.2014
  Departamenti i Administrates Publike (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 9,000 2014-12-02 2014-12-03 11510870152014 Shpenzime per honorare DEP ADMIN PUBLIKE lik honorare experte ,urdher 24 dt 15.10.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 74,621 2014-12-02 2014-12-03 31210041312014 Paga baze 600 agjensia shqiptare e zhvillimit shpenzime page nentor 2014 nr i punonsve plan/fakt 27bordero bashkengjitur
  Materniteti Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 49,500 2014-12-02 2014-12-03 50710130502014 Shpenzime per honorare SUOGJ M.GERALDINA, paga punonjes me kontrate Ub 765 dt. 01.08.2014 listpagese 01.12.2014
  Universiteti i Tiranes, fakulteti i Shkencave Sociale (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 44,276 2014-12-02 2014-12-03 14410111432014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Fak Shk Sociale ore mesimore urdh 50 dt 1.12.2014 bordero
  Qendra Ekonomike Kultures (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 41,239 2014-12-02 2014-12-02 29621020062014 Paga baze Qendra Kulturore 2102006 pagat e punonjesve Nentor 2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 1,170,040 2014-12-02 2014-12-02 19921020032014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta Ndermarrja e Gjelberimit 2102003 pagat e punonjesve Nentor 2014
  Prokuroria e rrethit Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 668,073 2014-12-01 2014-12-02 16310280032014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe prokuroria berat pagat nentor 2014
  Komuna Terpan (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 70,686 2014-12-02 2014-12-02 19723070012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna Terpan per pages kryepleqeve 2307001
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 9,440,995 2014-12-01 2014-12-02 59721070012014 Shtese page per kualifikimin 2107001 BASHKIA DURRES paga nentor 2014
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 35,100 2014-12-02 2014-12-02 60221070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KESHILLI I LICENCAVE BORDERO DT 30.11.2014
  Universiteti i Durresit, Fakulteti i Studimeve te Integruara me Praktiken (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 39,005 2014-12-02 2014-12-02 26210111552014 Paga baze PAGA PROF TE FTUAR SIPAS LISTPAGESES / FAK. STUD. INTEGR. ME PRAKTIKEN/ KOD 1011155 / TDO 0707
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 5,742,800 2014-12-01 2014-12-02 60621070012014 Pagese paaftesie 2107001 BASHKIA DURRES INVALID PUNE NENTOR 2014
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 169,806 2014-12-02 2014-12-02 59921070012014 Shtese page per kualifikimin 2107001 BASHKIA DURRES PAGA NENTOR 2014