Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) All All 12,875,531.00 82 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 18,000 2014-12-29 2014-12-30 14021410352014 Posta dhe sherbimi korrier 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 08738244 DT 29.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 4,500 2014-12-23 2014-12-24 13521410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER SHERBIM SOCIAL NE EMER TE SERVETE MIRASHI ID G05316112T NR CEKU 0198880 DT 23.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) GJEVORI Shkoder 699,600 2014-12-24 2014-12-24 13721410352014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 88827061 dt 15.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) LEON NENSHATI Shkoder 5,000 2014-12-23 2014-12-24 13621410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 32 DT 22.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) GJEVORI Shkoder 294,000 2014-12-18 2014-12-18 13421410352014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE Nr 88827062 dt 12.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 37,027 2014-12-16 2014-12-17 12621410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER A30010 fatura nr 619118351 DT 10.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,891 2014-12-16 2014-12-17 13221410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE 17568650 DT 11.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) FLLADINA KASTRATI Shkoder 15,120 2014-12-16 2014-12-17 12521410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE nr 05556547 dt 05.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 10,084 2014-12-16 2014-12-17 12421410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura 3364252 DT 30.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 713,556 2014-12-16 2014-12-17 12321410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE nr 18257517/518 DT 09.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 13,112 2014-12-05 2014-12-09 12221410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER faturenr 10962105/11312663 dt 08.10.2013/14/11.2013
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) FLLADINA KASTRATI Shkoder 3,920 2014-12-05 2014-12-09 12021410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER faturenr 05556517 dt 18.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "GECI - SHPK" Shkoder 48,534 2014-12-04 2014-12-05 12421410352014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 2141035 SHTEPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 11615500 dt 02.12.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 666,760 2014-12-01 2014-12-01 11921410352014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 124,284 2014-11-25 2014-11-25 11721410352014 Sherbim per ngrohje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 18257509 DT 24.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 24,393 2014-11-25 2014-11-25 11521410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 617931108 DTB 11.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 213,240 2014-11-25 2014-11-25 11821410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 18257507 DT 24.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 142,260 2014-11-25 2014-11-25 11621410352014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 1825708 DT 24.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 29,276 2014-11-14 2014-11-14 11421410352014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr18257505 DT 10.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 8,056 2014-11-14 2014-11-14 11321410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 31.10.2014NS 3357829