Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) All All 12,875,531.00 82 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 486 2014-08-13 2014-08-13 8221410352014 Posta dhe sherbimi korrier 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 164487210 DT 30.07.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 23,614 2014-08-13 2014-08-13 8021410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 3286767 DT 31.07.2014 NR 783
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 98,838 2014-08-13 2014-08-13 7221410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 12416406 DT 21.07.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 17,640 2014-08-13 2014-08-13 8121410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT6139241443 DT 19.07.2014 NR a30010
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 617,135 2014-08-01 2014-08-01 7121410352014 Shtese page per funksionin SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) VJOLLCA LOGU Shkoder 13,500 2014-07-18 2014-07-18 6821410352014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 7282853 DT 18.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,163 2014-07-18 2014-07-18 7021410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 14664488 DT 15.07.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 16,497 2014-07-18 2014-07-18 6921410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 613207418 NR A 30010 30.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 6,808 2014-07-11 2014-07-11 6421410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 3250522 dt 30.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 143,628 2014-07-11 2014-07-11 6321410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 12416401 dt 25.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 610,776 2014-07-01 2014-07-01 6221410352014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 39,600 2014-06-24 2014-06-25 6121410352014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 12416400 dt 24.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "GECI - SHPK" Shkoder 49,462 2014-06-24 2014-06-25 5921410352014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 2141035 SHTEPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 02548138 dt 20.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 34,800 2014-06-24 2014-06-25 6021410352014 Sherbime te tjera 2141035 SHTEPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 07605700 dt 16.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 9,152 2014-06-23 2014-06-24 5721410352014 Sherbime telefonike SHTEPIA FOSHNJES SHKODER, FAT 103204868,10664457 DT 10.06.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) ALBPRINT Shkoder 47,640 2014-06-23 2014-06-24 5821410352014 Kancelari SHTEPIA FOSHNJES SHKODER FAT 12147731 DT 07.03.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,194 2014-06-20 2014-06-23 5521410352014 Posta dhe sherbimi korrier SHTEPIA FOSHNJES SHKODER FAT 11519346-11518475 DT 31.05.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 36,540 2014-06-20 2014-06-20 5621410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 611628233 MAJ 2014 KONTRATE A30010
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 227,307 2014-06-10 2014-06-11 4921410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 12416384/12.05.2014---12416388--27.05.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 7,276 2014-06-10 2014-06-10 4721410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 3239475 dt 31.05.2014