Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) All All 12,875,531.00 82 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 623,552 2014-06-02 2014-06-02 4621410352014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 240,261 2014-05-16 2014-05-16 4521410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 12416375-12416377 DATE 15.04.-28.04.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 8,212 2014-05-14 2014-05-14 4421410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 3195052 prill NR783
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 43,327 2014-05-14 2014-05-14 4321410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 610071541 prill NR a30010
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 618,297 2014-05-02 2014-05-02 3721410352014 Shtese page per funksionin SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 163,716 2014-04-24 2014-04-24 3621410352014 Sherbim per ngrohje SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fature nr 12416372 date 14.04.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 47,191 2014-04-24 2014-04-24 3321410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fature nr 60899253.6 mars 2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 70,276 2014-04-24 2014-04-24 3521410352014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fature nr 12416370,12416371 date 11.04.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 5,700 2014-04-24 2014-04-24 3421410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fature nr 13204832 mars 2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 8,212 2014-04-24 2014-04-24 3121410352014 Uje SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fature nr 3172477 mars 2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 11,481 2014-04-14 2014-04-14 3221410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 13204804,13204827 JANAR,SHKURT 2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 670,255 2014-04-01 2014-04-01 2521410352014 Paga baze SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 18,040 2014-03-24 2014-03-25 2321410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 608510354 shkurt 2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) ALKAN/SH Shkoder 322,420 2014-03-24 2014-03-24 2421410352014 Karburant dhe vaj 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 13200064 date 21.03.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 54,548 2014-03-24 2014-03-24 2221410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 608510354 shkurt 2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 399,990 2014-03-24 2014-03-24 2121410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 12416367,12416358,12416363,12416364 date 25.02.2014,21.03.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 587,409 2014-03-04 2014-03-06 1621410352014 Unspecified SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 42,164 2014-02-21 2014-02-21 921410352014 Unspecified 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 3079002 DHJETOR JANAR 2014JANAR NR a30010
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 576 2014-02-21 2014-02-21 1021410352014 Unspecified 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 11521128 31.12.2014 11521453 31.01.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 127,192 2014-02-21 2014-02-21 821410352014 Unspecified 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 605065943 DHJETOR 60696418 JANAR NR a30010