Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) All All 12,875,531.00 82 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,798 2014-11-14 2014-11-14 11221410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fature nr 17568634 DST 07.11.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 181,890 2014-11-07 2014-11-07 10721410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 18257503/18257504 dt 30.10.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 604,653 2014-11-03 2014-11-03 10621410352014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 20,100 2014-10-28 2014-10-28 10521410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER SHERBIM SOCIAL NE EMER TE SERVETE MIRASHI ID G05316112T NR CEKU 0198879 DT 28.10..2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,948 2014-10-14 2014-10-14 10021410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 14 176 dt 10.10.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 21,403 2014-10-14 2014-10-14 9921410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 616744067 dt 12.10.2014 a30010
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 193,743 2014-10-07 2014-10-07 9821410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 12416439 ft 26.09.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,036 2014-10-07 2014-10-07 9721410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 3312608 dt 30.09.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 360 2014-10-07 2014-10-07 9621410352014 Posta dhe sherbimi korrier 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 16487423 dt 30.09.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 611,112 2014-10-01 2014-10-01 9521410352014 Paga baze SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 27,000 2014-09-24 2014-09-24 9421410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER Servete Mirashi ID G05316112T NR CEKU 0198878 DT 24.09.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 19,286 2014-09-24 2014-09-24 9321410352014 Elektricitet 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER ft 615563799 18.08.2014 NR a30010
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,586 2014-09-17 2014-09-17 8921410352014 Sherbime telefonike 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 14664437 dt 10.09.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 13,360 2014-09-17 2014-09-17 8621410352014 Uje 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 3311757 dt 31.08.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 192 2014-09-15 2014-09-16 8521410352014 Posta dhe sherbimi korrier 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FT 16487316 dt 31.08.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 172,017 2014-09-15 2014-09-16 8721410352014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER ft 21.08.2014 12416417
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 4,146 2014-09-04 2014-09-04 8421410352014 Sherbime telefonike SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 14664405 dt 12.08.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 612,585 2014-09-01 2014-09-01 8321410352014 Shtese page per funksionin SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER PAGA
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) FLLADINA KASTRATI Shkoder 14,560 2014-08-13 2014-08-14 7321410352014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2141035 SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER fatura nr 05556537 DT 16.07.2014
  Shtepia e foshnjes Shkoder (3333) "SHKAMBI A" Shkoder 22,188 2014-08-13 2014-08-13 7421410352014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SHTAPIA E FOSHNJES SHKODER FATURE NR 12416408 DT 21.08.2014