Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) All All 23,607,421.00 122 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) YLLI ÇOBO Tirane 68,000 2014-12-30 2014-12-31 13210940262014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AQTN shp pastrimi fat 24 s 7599582
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 65,272 2014-12-29 2014-12-30 13110940262014 Paga baze AQTN diference sig shoqerore dhjetor 2013 9.5 %
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) ANORIA Tirane 55,110 2014-12-29 2014-12-30 13310940262014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AQTN perde vertikale up 30 23.12.2014 fat 14023944 fh 14 26.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) ELDA DEDJA(L21401024J) Tirane 80,000 2014-12-23 2014-12-24 13010940262014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AQTN boje printi up 28 09.12.2014 ftese per of njoft app 11.12.2014 fat 08 fh 13 11.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 173,808 2014-12-12 2014-12-15 12910940262014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AQTN blerje softe up 26 09.12.2014 ftese per of ,njoft 10.12.2014 fat 80769882,fh 12 11.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 162,000 2014-12-12 2014-12-15 12710940262014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AQTN pjese elektronike up 20 27.11.2014 ftese per of njoft 01.12.2014 fat 125454851 03.12.2014 fh 11 03.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 170,000 2014-12-12 2014-12-15 12710940262014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AQTN azhornimprog alfa up 27 09.12.2014 ftese ,njoft 10.12.2014 fat 892 s 18310592
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 86,066 2014-12-12 2014-12-12 12810940262014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1094026 AQTN energji elektrike nentor 2014 kont TR1O030006022961
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) O L S O N I Tirane 232,560 2014-12-10 2014-12-11 12610940262014 Blerje dokumentacioni AQTN blerje materiale arkivi up 24 04.12.2014 ftese per of njoft 05.12.2014 fat 17531 s 18696593 fh 10 09.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) EURO OFFICE Tirane 47,640 2014-12-10 2014-12-11 12510940262014 Kancelari AQTN kancelari up 23 04.12.2014 ftese per of 05.12.2014 njoft 05.12.2014 fat 125828281 fh 09 09.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) SULOLLARI Tirane 67,800 2014-12-10 2014-12-11 12410940262014 Sherbime te tjera AQTN riparim kondicioner up 22 03.12.2014 ftese 04.12.2014 njoft 04.12.2014 fat 36 s 11227436
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) VIVO COMMUNICATIONS Tirane 12,000 2014-12-10 2014-12-11 12310940262014 Sherbime te printimit dhe publikimit AQTN internet dhjetor 2014 fat 74757013
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) ADASTRA Tirane 258,000 2014-12-09 2014-12-10 1200940262014 Sherbime te printimit dhe publikimit AQTN riparime paisje up 9 24.09.2014 ftese 30.09.2014 njoft 30.09.2014 fat 100 02.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 5,000 2014-12-10 2014-12-10 12210940262014 Sherbime te tjera AQTN domein up 25 09.12.2014 fat 11.11.2014 s 125223178
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) ARKAD ILIJAZI Tirane 34,800 2014-12-09 2014-12-10 1210940262014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instalimi i kondicionereve AQTN blerje kondicioner up 21 03.12.2014 ftese 04.12.2014 njoft 04.12.2014 fat 3 05.12.2014 fh 5 05.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 3,000 2014-12-09 2014-12-10 1170940262014 Uje AQTN uje nentor 2014 fat 1411-159595
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) ARBEN SULOLLARI Tirane 113,670 2014-12-04 2014-12-05 11510940262014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instalimi i kondicionereve AQTN kondicioner fat 88110999 fh 4 02.12.2014
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 588 2014-12-04 2014-12-05 11610940262014 Posta dhe sherbimi korrier AQTN poste nentor 2014 fat 4684
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,045,392 2014-12-01 2014-12-01 11310940262014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe AQTN paga nentor 2014 nr pun 22/22
  Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535) SKEDA Tirane 101,400 2014-11-27 2014-11-27 11210940262014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim AQTN blerje materiale elektrike,up nr 17 dt 19.11.2014 fto dt 21.11.2014 app dt 21.11.2014 fat nr 36,37 dt 24.11.2014 fh nr 8 dt 24.11.2014