Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) All All 15,434,812.00 76 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 76,238 2014-12-29 2014-12-30 9110940082014 Udhetim i brendshem ALUIZNI LEZHE PAG SIG SHOQ GUSHT 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) "SHEHU-2006" Lezhe 444,000 2014-12-26 2014-12-29 8910940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT NR 35 DT 18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) PC STORE Lezhe 441,600 2014-12-26 2014-12-29 9010940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT NR 3772 DT 18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) EVIS CARA Lezhe 350,000 2014-12-26 2014-12-29 8810940082014 Paga baze ALUIZNI PAG FAT NR 14 DT 12.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 494,993 2014-12-24 2014-12-26 7010940082014 Sherbime telefonike ALUIZNI PAG PAGA SIPAS BORDEROSE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 146,962 2014-12-24 2014-12-26 8510940082014 Sherbime telefonike ALUIZNI PAG PAGA SIPAS BORDEROSE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 22,750 2014-12-24 2014-12-26 8710940082014 Sherbime telefonike ALUIZNI PAG PAGA TATIM PAGE TETOR 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 79,921 2014-12-24 2014-12-26 8610940082014 Uje ALUIZNI PAG PAGA SIG SHOQ GUSHT 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 87,468 2014-12-24 2014-12-26 8410940082014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI PAG PAGA SIPAS BORDEROSE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 16,407 2014-12-22 2014-12-23 7710940082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI PAG TATIM PAGE MARS 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 68,595 2014-12-22 2014-12-23 7810940082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ALUIZNI PAG TATIM PAGE MAJ 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 61,241 2014-12-22 2014-12-23 8010940082014 Sherbime te tjera ALUIZNI PAG TATIM PAGE KORRIK 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 62,968 2014-12-22 2014-12-23 8310940082014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ALUIZNI PAG TATIM PAGE SHTATOR 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 65,858 2014-12-22 2014-12-23 8110940082014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ALUIZNI PAG TATIM PAGE GUSHT 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 25,525 2014-12-22 2014-12-23 7610940082014 Paga baze ALUIZNI PAG SIG SHOQ TETOR 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 17,204 2014-12-15 2014-12-16 7210940082014 Pajisje, materiale dhe sherbime ushtarake ALUIZNI PAG FAT 718931791 DT 30.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ULDEDAJ - LIS Lezhe 550,000 2014-12-12 2014-12-12 7210940082014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh ALUIZNI LEZHE PAG FAT NR 06 DT 27.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 5,898 2014-12-01 2014-12-02 6910940082014 Uje ALUIZNI PAG FAT NR 820 DT 27.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 541,971 2014-12-01 2014-12-02 6710940082014 Te tjera transferime korrente ALUIZNI PAG PAGA NENTOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 580,326 2014-12-01 2014-12-02 6810940082014 Ilaçe dhe materiale mjeksore ALUIZNI PAG PAGA NENTOR 2014