Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) All All 15,434,812.00 76 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 4,619 2014-11-25 2014-11-26 6510940082014 Sherbime te tjera 1094008 ALUIZNI PAG FAT NR 617932248 DT 11.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 8,430 2014-11-04 2014-11-05 6410940082014 Te tjera transferime korrente ALUIZNI PAG FAT NR 742 DT 30.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 646,678 2014-11-03 2014-11-04 6410940082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ALUIZNI PAG PAGA TETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 559,538 2014-11-03 2014-11-04 63109400802014 Sherbime telefonike ALUIZNI PAG PAGA TETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) VODAFONE ALBANIA Lezhe 16,183 2014-10-30 2014-10-31 6210940082014 Udhetim jashte shtetit ALUIZNI LEZHE PAG FATURAT SHTATOR 2014 NDALESA TE PUNONJESVE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 47,823 2014-10-10 2014-10-13 5810940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT NR 718322789 DT 30.09.2014 PER KLIENTIN 310001837143
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,194 2014-10-03 2014-10-06 5710940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT NR 645 DT 30.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 550,054 2014-10-01 2014-10-01 5610940082014 Sherbimet bankare - Te tjera materiale dhe sherbime speciale ALUIZNI PAG PAGA SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 515,541 2014-10-01 2014-10-01 5510940082014 Sherbimet bankare - Te tjera transferime korrente ALUIZNI PAG PAGA SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,308 2014-09-08 2014-09-09 5210940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT NR 575 DT 31.08.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 567,041 2014-09-01 2014-09-01 5110940082014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit ALUIZNI PAG PAGA GUSHT 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 475,010 2014-09-01 2014-09-01 5010940082014 Tatim mbi fitimin nga subjektet e sektorit privat ALUIZNI PAG PAGA GUSHT 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ERZEN LITA Lezhe 274,440 2014-08-21 2014-08-22 4810940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT NR 53 DT 05.08.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 563,446 2014-08-01 2014-08-04 4110940082014 Udhetim i brendshem PAGAT KORRIK 2014 ALUIZNI LEZHE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 385,186 2014-08-01 2014-08-04 4210940082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore PAGAT KORRIK 2014 ALUIZNI LEZHE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 10,426 2014-07-21 2014-07-22 4010940082014 Elektricitet ALUIZNI LEZHE LIK FAT.718049018 DT.30.06.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 44,374 2014-07-15 2014-07-16 3610940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG TATIM PAGE MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 115,622 2014-07-15 2014-07-16 3710940082014/ Pjese kembimi, goma dhe bateri ALUIZNI PAG SIG SHOQ MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 77,544 2014-07-15 2014-07-16 3710940082014 Elektricitet ALUIZNI PAG SIG SHOQ MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) CEZ SHPERNDARJE Lezhe 3,531 2014-07-08 2014-07-09 341094008 Kancelari 1094008 ALUIZNI PAG FAT NR 612030561 DT 31.05.2014 DHE FAT NR 612836210 DT 31.06.2014