Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) All All 15,434,812.00 76 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 8,802 2014-07-08 2014-07-09 3310940082014 Elektricitet 1094008 ALUIZNI PAG FAT NR 349 DT 31.05.2014 DHE FAT 428 DT 31.06.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 509,605 2014-07-07 2014-07-07 3010940082014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI PAG PAGA QERSHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 755,402 2014-07-07 2014-07-07 3110940082014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ALUIZNI PAG PAGA MAJ-QERSHOR 2014 PER PUNONJESIT ME KONTRATE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 570,442 2014-06-02 2014-06-02 2910940082014 Paga baze ALUIZNI PAG PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 584,139 2014-05-02 2014-05-02 2510061292014 Elektricitet ALUIZNI PAG PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 93,781 2014-04-16 2014-04-16 2310940082014 Te tjera transferta tek individet ALUIZNI LEZHE PAG SIG SHOQ DHJETOR 2013 SI DHE GJOBA DHE INTERESA
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 88,985 2014-04-04 2014-04-04 2010940082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI PAG PAGA MARS 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 8,712 2014-03-19 2014-03-21 1810061292014 Elektricitet ALUIZNI PAG FAT SHKURT 2014 ME NR SERIE 717246885
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ULDEDAJ - LIS Lezhe 240,000 2014-03-12 2014-03-17 1710940082014 Kancelari ALUIZNI PAG FAT NR 40 DT 28.01.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,458 2014-03-12 2014-03-17 1610940082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat ALUIZNI PAG FAT NR 96 DT 28.02.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,644 2014-02-24 2014-02-26 910940082014 Paga baze ALUIZNI PAG FAT NR 21 DT 31.01.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) BARDHYL KOSOVA Lezhe 20,000 2014-02-20 2014-02-24 1010940082014 Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI LEZHE LIK FAT.DT.10.02.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) ALBERT ÇUKO Lezhe 2,100 2014-02-20 2014-02-24 1210940082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI LEZHE LIK FAT.49 DT.19.02.2014 BLERJE BILANCE
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 437,388 2014-02-03 2014-02-04 610940082014 Sherbimet bankare - Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZNI PAG PAGA JANAR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 3,138 2014-01-16 2014-01-20 310940082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI PAG FAT NR 792 DT 31.12.2013