Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) All All 6,367,296.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 29,038 2014-12-29 2014-12-29 13010250922014 Uje DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER shuma 13618 ns K56705016N47Z02D DHE 13496 NS K56705016N47Z01F
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) ENDRIT ULIGAJ Shkoder 23,280 2014-12-22 2014-12-23 12810250922014 Shpenz. per rritjen e AQT - ashensore dhe vinça DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FAT. 18666260 DT. 18.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 340 2014-12-22 2014-12-23 12710250922014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit 1025092 DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FAT. 619118174 DT. 10.12.2014 KNTRATA A31978
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) C O L O M B O Shkoder 19,500 2014-12-22 2014-12-23 12910250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FAT. 18334352DT. 18.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 12,400 2014-12-15 2014-12-15 11910250922014 Paga me kontrate per pune sezonale DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER ft 120797326/777 dt 27.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) "MIRI" SH.P.K Shkoder 30,000 2014-12-15 2014-12-15 12110250922014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FT 18665308 dt 10.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,470 2014-12-15 2014-12-15 12010250922014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FT 16487199 dt 30.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) HELIDON XHINDI Shkoder 24,000 2014-12-01 2014-12-01 11810250922014 Transferim, per kompensim suplementar per ish te persekutuarit DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES tarife permbarimore ft 03.05.2013 03454222 vend gjykate 1685 dt 25.06.20147
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 134,027 2014-12-01 2014-12-01 12210250922014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 4 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 42,270 2014-12-01 2014-12-01 12010250922014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona maj
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 42,058 2014-12-01 2014-12-01 12110250922014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 person
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 41,421 2014-12-01 2014-12-01 11910250922014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona maj
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 17,340 2014-11-25 2014-11-25 11710250922014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1025092 INSPEKT SHTET I PUNES A-31978 FT 617930909 dt 11.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 2,232 2014-11-14 2014-11-14 11510250922014 Uje 1025092 DREJTORIA RAJ I SHTETEROR I PUNES SHKODER LIKUJ FAT NR 120795805 DT 31.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 42,270 2014-11-03 2014-11-03 10510250922014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 person
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 42,058 2014-11-03 2014-11-03 10810250922014 Ndihme ekonomike DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 person
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 107,627 2014-11-03 2014-11-03 10610250922014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 2 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 134,027 2014-11-03 2014-11-03 10910250922014 Garanci bankare te vitit te meparshem,Te Dala DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 41,421 2014-11-03 2014-11-03 10710250922014 Shtese page per funksionin DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 340 2014-10-24 2014-10-24 10410250922014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025092 INSPEKT SHTET I PUNES A-31978 FT 61333632 dt 01.10.2014