Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) All All 6,367,296.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) ALBAMEDIA Shkoder 50,808 2014-10-13 2014-10-13 9810250922014 Sherbimet bankare - Udhetim jashte shtetit DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FT 15467440 DT 18.09.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,536 2014-10-13 2014-10-13 9710250922014 Elektricitet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FT 16487296 DT 30.09.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 42,270 2014-10-01 2014-10-01 9310250922014 Elektricitet Inspektoriati i punes paga
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 41,421 2014-10-01 2014-10-01 9210250922014 Sherbime telefonike DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 107,629 2014-10-01 2014-10-01 9510250922014 Sherbime te tjera DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 2 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,578 2014-09-17 2014-09-17 9010250922014 Elektricitet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA FT 16487384 dt 31.08.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 42,270 2014-09-01 2014-09-01 8410250922014 Te tjera transferta tek individet Inspektoriati i Punes Paga
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 42,058 2014-09-01 2014-09-01 8110250922014 Paga baze DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 person
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 41,421 2014-09-01 2014-09-01 8010250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet - Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona maj
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 11,591 2014-09-01 2014-09-01 7910250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1025092 DREJTORIA RAJ I SHTETEROR I PUNES SHKODER LIKUJ FAT NR 613924015 dt 27.07.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 9,810 2014-08-13 2014-08-14 7810250922014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA FT 1152397 DT 31.07.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 42,058 2014-08-04 2014-08-04 7010250922014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 person
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 107,629 2014-08-04 2014-08-04 7110250922014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 2 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 42,270 2014-08-04 2014-08-04 6910250922014 Sherbime te printimit dhe publikimit inspektoriati i punes paga
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 134,026 2014-08-04 2014-08-04 7210250922014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 41,421 2014-08-04 2014-08-04 6810250922014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 6,258 2014-07-10 2014-07-11 6610250922014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER FT 11518449-30.06.2014-11519145-30.004.2014-11519241 31.03.2014-11521460 31.01.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 115,385 2014-07-01 2014-07-01 5910250922014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 104,570 2014-07-01 2014-07-01 5710250922014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 2 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) HELIDON XHINDI Shkoder 837,900 2014-06-24 2014-06-25 5410250922014 Paga baze DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER vendim gjyqi 1685 dt 25.06.2013