Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) All All 6,367,296.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 260,551 2014-03-28 2014-03-28 2110250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 8,298 2014-03-28 2014-03-28 1310250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page nr k56705016n3YZ01M
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 23,433 2014-03-28 2014-03-28 1910250922014 Paga baze DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page nr k56705016n3ZR02N
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 17,760 2014-03-28 2014-03-28 2210250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 69,039 2014-03-28 2014-03-28 1610250922014 Kancelari DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page nr k56705016n3ZR01P
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 73,218 2014-03-28 2014-03-28 1110250922014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page nr k56705016n3YZ01M
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 8,298 2014-03-28 2014-03-28 1210250922014 Shpenzime gjyqesore DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page nr k56705016n3YZ01M
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 7,824 2014-03-28 2014-03-28 1710250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page nr k56705016n3ZR01P
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 89,209 2014-02-05 2014-02-05 910250922014 Elektricitet DREJTORIA RAJONALE I .SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 315,886 2014-02-04 2014-02-05 810250922014 Elektricitet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 810 2014-01-22 2014-01-22 9910250922013 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1025092 INSPEKTORIATI SHTETEROR I PUNES ft 11521135 dt 31.12.2013