Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) All All 6,367,296.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 66,982 2014-06-13 2014-06-18 4710250922014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shoq maj 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 42,058 2014-06-13 2014-06-13 4410250922014 Karburant dhe vaj DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 27,780 2014-06-13 2014-06-13 3910250922014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER tatim page prill 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 8,223 2014-06-13 2014-06-13 4010250922014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shend prill 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 178,761 2014-06-13 2014-06-13 3510250922014 Elektricitet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 4 prill
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 42,422 2014-06-13 2014-06-13 4210250922014 Elektricitet DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shoq maj 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 8,224 2014-06-13 2014-06-13 4110250922014 Karburant dhe vaj DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shend prill 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 42,270 2014-06-13 2014-06-13 4310250922014 Karburant dhe vaj DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona maj
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 41,845 2014-06-13 2014-06-13 3310250922014 Uje DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona maj
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 72,554 2014-06-13 2014-06-13 3710250922014 Sherbime telefonike DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shoq prill 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 42,058 2014-06-13 2014-06-13 3410250922014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona prill
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 107,629 2014-06-13 2014-06-13 4610250922014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 2 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 139,076 2014-06-13 2014-06-13 3610250922014 Ndihme ekonomike DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 2 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 26,348 2014-06-13 2014-06-13 4810250922014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODERtatim page maj 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 7,592 2014-06-13 2014-06-13 4910250922014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shend maj 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 39,816 2014-06-13 2014-06-13 5110250922014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 persona maj
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 45,951 2014-06-13 2014-06-13 3810250922014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shoq prill 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 7,591 2014-06-13 2014-06-13 5010250922014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER sig shend maj 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 196,626 2014-04-04 2014-04-07 3110250922014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 4 persona
  Inspektoriati Shteteror i Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 41,845 2014-04-04 2014-04-07 29102509220014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve DREJTORIA RAJ I.SH.PUNES SHKODER PAGA 1 person