Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) All All 24,026,610.00 71 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) COPIER COMPUTER CENTER Tirane 14,550 2014-12-30 2014-12-31 9410250862014 Kancelari 102586 D RAJONALE I. SH. P blerje kancelari,up 691 dt 23.12.14,ft of 691/1 dt 23.12.14,pv 26.12.14,fat 263 dt 26.12.14 ser 18222263,fh 12 dt 26.12.14
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,176 2014-12-30 2014-12-31 9610250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P posta fat NR 4961 seri 16482785 dt 26.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 20,000 2014-12-30 2014-12-31 9510250862014 Udhetim i brendshem 102586 D RAJONALE I. SH. P dieta brenda vendit, urdher 1851 dt 02.7.14,urdh pag 424/2 dt 23.12.14
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KOMBINAT - SERVIS Tirane 25,200 2014-12-23 2014-12-24 9210250862014 Shpenzime te tjera transporti 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim riparimi TR 3263F,up 622/2 dt 10.12.14,ft of 622/3 dt 11.12.14,pv 16.12.14,Fat 164 dt 19.12.14 seri 11273465
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) DHIMITRAQ KOSTA Tirane 15,500 2014-12-23 2014-12-24 9110250862014 Blerje dokumentacioni 102586 D RAJONALE I. SH. P blerje proces verbali,up 533/2 dt 10.12.14,ft of 533/3 dt 11.12.14,pv njoftim fit 16.12.14,Fat 2 dt 19.12.14,seri 001262,FH 12 dt 19.12.14
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 97,773 2014-12-05 2014-12-09 8710250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P blerje karburanti,Kont 408/3 dt 23.6.14,Fat 34 dt 24.6.14,seri 14807234,FH 6 dt 24.6.14
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 49,040 2014-12-05 2014-12-09 8510250862014 Kancelari 102586 D RAJONALE I. SH. P blerje kancelari printeri, UP 622 dt 6.11.14,Ft ofert 621/1 dt 6.11.14,Fat 1789 dt 12.11.14 seri 15794939,FH 10 dt 12.11.14,PV 7.11.14
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) CITRUS Tirane 46,800 2014-12-05 2014-12-09 8410250862014 Kancelari 102586 D RAJONALE I. SH. P blerje boje printeri, UP 621 dt 6.11.14,Ft ofert 621/1 dt 6.11.14,Fat 286 dt 11.11.14 seri 17499086,FH 9 dt 11.11.14,PV 7.11.14
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,740 2014-12-05 2014-12-05 8610250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P posta fat NR 4589 seri 12591915 dt 26.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 42,083 2014-12-01 2014-12-02 8310250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m nentor 2014 NR 40;40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,742,662 2014-12-01 2014-12-02 8210250862014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 102586 D RAJONALE I. SH. P m nentor 2014 NR 40;40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,968 2014-11-20 2014-11-20 7910250862014 Sherbime telefonike 102586 D RAJONALE I. SH. P tel tetor 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 97,774 2014-11-11 2014-11-12 7810250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P KARBURANT kv 23.6.2014 fat 24.6.2014 s 14807234 fh 24.6.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,612 2014-11-05 2014-11-05 7710250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P posta fat 26.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,680 2014-11-05 2014-11-05 7610250862014 Shtesa page te tjera 102586 D RAJONALE I. SH. P tatim
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 60,120 2014-11-05 2014-11-05 7510250862014 Te tjera transferta tek individet 102586 D RAJONALE I. SH. P page per per dalje ne pension sh 19.9.2014 lp 4.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,741,146 2014-11-03 2014-11-04 7310250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m tetor 2014 NR 40;40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 42,227 2014-11-03 2014-11-04 7410250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m tetor 2014 NR 40;40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,980 2014-10-20 2014-10-21 7010250862014 Sherbime telefonike 102586 D RAJONALE I. SH. P tel shtator 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 97,774 2014-10-13 2014-10-14 6910250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P KARBURANT kv 23.6.2014 fat 24.6.2014 s 14807234 fh 24.6.2014