Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) All All 24,026,610.00 71 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 88,015 2014-10-10 2014-10-10 6810250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P page sh 01.10.2014 lp 10.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,950 2014-10-02 2014-10-03 6710250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar shtator 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ANI - PRINT Tirane 51,240 2014-10-02 2014-10-03 6510250862014 Libra dhe publikime profesionale 102586 D RAJONALE I. SH. P shtypshkrime up 11.9.2014 fo 11.9.2014 fat 23.9.2014 s 10023495 fh 23.9.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,985 2014-10-02 2014-10-03 6610250862014 Sherbime telefonike 102586 D RAJONALE I. SH. P tel gusht 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,820,260 2014-10-01 2014-10-02 6310250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m shtator 2014 NR 40;40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,633 2014-10-01 2014-10-02 6410250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m shtator 2014 NR 1;1
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) INTERSIG Tirane 33,900 2014-09-12 2014-09-15 5810250862014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 102586 D RAJONALE I. SH. P sig mak up 3.9.2014 fo 3.9.2014 f 11.9.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 97,774 2014-09-12 2014-09-15 6010250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P kv 23.6.2014 f 24.6.2014 fh 24.6.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 618 2014-09-12 2014-09-15 5910250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar gusht 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,775,944 2014-09-01 2014-09-02 5610250862014 Shtese page per vjetersi ne pune 102586 D RAJONALE I. SH. P m gusht 2014 NR 40;40
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,633 2014-09-01 2014-09-02 5710250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m gusht 2014 NR 1;1
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,049 2014-08-28 2014-08-29 5510250862014 Sherbime telefonike 102586 D RAJONALE I. SH. P tel KORRIK 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 195,548 2014-08-27 2014-08-27 5410250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P Karburant aut 23.6.14 k 23.6.14 f 24.6.2014 fh 24.6.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,574 2014-08-20 2014-08-21 53110250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P sherbim postar korrik 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,768,555 2014-08-01 2014-08-04 4910250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m KORRIK 2014 NR 41;41
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 41,421 2014-08-01 2014-08-04 5010250862014 Paga baze 102586 D RAJONALE I. SH. P m KORRIK 2014 nr pun 41;41
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) AGRON BACI(K92304019Q) Tirane 56,500 2014-07-23 2014-07-23 4610250862014 Shpenzime te tjera transporti 102586 D RAJONALE I. SH. P sh up 29.4.2014 fo 28.4.2014 f 11.6.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,071 2014-07-21 2014-07-22 4810250862014 Sherbime telefonike 102586 D RAJONALE I. SH. P tel qershor 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 124 2014-07-21 2014-07-22 4710250862014 Sherbime telefonike 102586 D RAJONALE I. SH. P tel maj 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 97,774 2014-07-16 2014-07-17 4210250862014 Karburant dhe vaj 102586 D RAJONALE I. SH. P Karburant aut 23.6.14 k 23.6.14 f 24.6.2014 fh 24.6.2014